Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Anıl Altan’dan kızlarına gelecekte okumaları için mesaj bıraktı!

Anıl Altan’dan kızlarına gelecekte okumaları için mesaj bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Anıl Altan ve Pelin Akil çifti, karantina günlerinde çifte mutluluk yaşadı.Geçtiğimiz hafta Pelin Akil’in doğum günü kutlaması vardı. Evde 3 gün hazırlık yapan Anıl Altan, eşinin pastasını hazırlamıştı.

Çift dün ise kızları Alin ve Lina’nın birinci doğum günlerini kutladı. Çift, instagram hesaplarından bebekleri ile keyifli hallerini paylaşmaya devam ediyor. Oyuncu, hayatlarının hemen her önemli anının takipçilerinin önünde yaşıyor. Sıklıkla yaptıkları paylaşımlarda bebeklerinin gelişimi hakkında da detaylar veriyor.

Anıl Altan, 1. yaşını kutladığı kızları Alin ve Lina’nın gelecekte okumaları için mesaj bıraktı.Ünlü oyuncunun duygusal mesajına binlerce beğeni de geldi.

İşte o mesaj:

“Canım kızlarım 1 senedir hatta ilk haberinizi aldığımız saniyeden itibaren hayatımızı güzelleştirdiğiniz için çok teşekkür ederiz..bizi seçtiğiniz için çok şanslıyız..Anneniz Pelin Akil’e de ayrıca teşekkür ederim sizin huzurunuzda..ona anneliğin yakışacağını çok iyi biliyordum ama bu süreçte tekrar aşık oldum, hakimiyetine, sevgisine,anneliğine… Hayat boyu fiziksel olarak uzak kalacağımız zamanlar elbet olabilir ama birbirimize olan sevgimiz , bağımız,inancımız en uzak bu fotoğraftaki kadar olsun.. İyi ki doğdunuz canım kızlarım.”

Anıl Altan'dan kızlarına gelecekte okumaları için mesaj bıraktı! 7