Ana sayfa Dizi Haberleri Anne dizisinin kötü adamı Cengiz, Çukur dizisinde yeniden mi dirilecek?

Anne dizisinin kötü adamı Cengiz, Çukur dizisinde yeniden mi dirilecek?

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında bu sezon izleyici ile buluşan ve bir anda hem hikayesi hem oyunculuk başarısı hem de karakterleri ile fenomenleşen Çukur dizisi, yeni sezonda bomba gibi dönüş yapacak.

Dizinin bir ara 12-13’lere kadar çıkan reytinglerini sezonun sonlarına doğru alamaması ve yarı yarıya reyting kaybına uğraması dikkatleri çekmişti.

Yeniden güçlü bir çıkış yaparak ikinci sezonda yüksek reyting peşinde koşan Çukur dizisinde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Yeni sezonda yeni oyuncular da bir bir belli olmakta…

Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil ve Aras Bulut İynemli gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin kadrosuna son olarak güçlü bir oyuncu daha katıldı.

Ödül aldığı Abluka filminin ardından oynadığı ‘Anne’ ve ‘Gülizar’ dizilerindeki performansıyla dikkat çeken Berkay Ateş, Çukur dizisinin kadrosuna katıldı.

Anne dizisinin kötü adamı Cengiz, Çukur dizisinde yeniden mi dirilecek? 7

ÇUKUR DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Özellikle Anne dizisindeki kötü adam Cengiz olarak bir anda ününü pekiştiren Ateş, bu rolü kabul etmekte çok zorlanmıştı.

Hatta dizinin ilk bölümlerinde tehditler de aldığını anlatan Ateş, bu duruma da çok şaşırdığını belirtmişti.

Sert bir karakterle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Berkay Ateş’in Çukur dizisinde hangi rolü oynayacağı ise merak konusu oldu.