Ana sayfa Dizi Haberleri Anne olduktan sonra Hande Soral’ı setlere döndüren Ateş Kuşları dizisinin rakiplerinden büyük bir farkı var!

Anne olduktan sonra Hande Soral’ı setlere döndüren Ateş Kuşları dizisinin rakiplerinden büyük bir farkı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2012 yılından bu yana setlerde yer alan ve birbirinden çok farklı rollerle dikkatleri üzerine çeken Hande Soral, Bir Zamanlar Çukurova isimli atv dizisinin ardından yeniden aynı ekranında Ateş Kuşları dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bozdağ Film tarafından titizlikle hazırlanan Ateş Kuşları dizisinin çekimleri devam ediyor ve başrolde Hande Soral ile birlikte İlayda Alişan ve Görkem Sevindik bulunuyor. Dizinin farklı bir hikayesi var ve bu durum Hande Soral’ı fazlasıyla etkiledi.

Ünlü oyuncu, annelik sevinci yaşadığı bu dönemde yeniden dizi setlerine çok inandığı bir proje ile dönme kararı aldı. Ateş Kuşları dizisinin farklı bir iş olduğundan bahseden Soral, kendisini çok heyecanlandırdığı için de bu projede olmak istemiş.

Dizinin hikayesinde bir bebeği çöpte bulan iki sokak çocuğunun onu büyütmesi ve yıllar içinde bir aile olmaları anlatılıyor. Tabii ki çöpte bulunan bu çocuk ve ona sevgilerini veren sokak çocukları teması, anneliğin heyecanını yaşayan oyuncuyu derinden etkilemiş.

Anne olduktan sonra Hande Soral'ı setlere döndüren Ateş Kuşları dizisinin rakiplerinden büyük bir farkı var! 7

Ünlü oyuncu, Dizi TV programında yaptığı açıklamada yeni projesi için şunları söyledi: “Uzun zamandır okuduğum ve içinde olmaktan heyecan duyduğum nadir işlerden. Daha önce çok da değinilmemiş bir dünyayı anlattığını düşünüyorum. Çok heyecanlıyız, biz çekmeye başladık. Çektikçe daha da heyecanlanıyoruz. Bakalım seyirci ne değecek, en çok da ona heyecanlanıyorum.”

Büyük bir heyecan yaşayan ve rol arkadaşları ile de çok iyi bir ortamın oluşmasından memnun olan Hande Soral, yakında yeniden hayranlarının karşısına Tuna isimli karakter ile çıkacak yine dram yönü güçlü sahnelerde yer alacak.

Ateş Kuşları, sokak çocuklarının hayatta kalma hikayesi olarak dikkat çeken bir yapım ve Görkem Sevindik ile Hande Soral da yeni dizi çifti olarak merakla bekleniyor.