Ana sayfa Sosyal Medya Anne olmaya hazırlanan Fulya Zenginer’in gülme krizine girdiği anlar!..

Anne olmaya hazırlanan Fulya Zenginer’in gülme krizine girdiği anlar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’de yayınlanan Küçük Kadınlar dizisinde canlandırdığı ‘Yeliz’ karakteriyle ünlenen oyuncu Fulya Zenginer hamileliğinde 6 ayı geride bıraktı.

Hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, büyüyen karnıyla fotoğraflarını da instagram hesabından sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

2017 yılından beri birlikte olduğu grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile 2019’da evlenen güzel oyuncu son paylaşımında eşinin göbeğini öperken verdiği pozları, “Ay ben gülerim!” notuyla instagram’dan paylaştı

Anne olmaya hazırlanan Fulya Zenginer'in gülme krizine girdiği anlar!.. 8

Mutlu birlikteliklerini sürdüren çift, bebeklerini kucaklarına alacakları günü sabırsızlıkla bekliyor. Daha önce çocuklarına ‘Milan’ adını vereceklerini açıklayan ikilinin heyecanı gün geçtikçe büyüyor.

Fotoğraflarda, hamileliğinde 24. haftaya giren Fulya Zenginer’in belirginleşen karnı dikkat çekti. Bir hayli keyifli oldukları görülen çiftin paylaşımları yaklaşık 25 binden fazla beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

Oyunculuğa bir süre ara veren ve kendisini çok heyecanlandıran bir proje olmadığı müddetçe setlere geri dönmeyeceğini açıklayan Fulya Zenginer, Küçük Kadınlar dizisinden sonra daha sonra Tövbeler Tövbesi, Benim İçin Üzülme, Seni Kimler Aldı gibi pek çok dizide rol almış, geçen yıl şubat ayında Dali Dali adında bir çocuk kitabı yazmıştı.

Anne olmaya hazırlanan Fulya Zenginer'in gülme krizine girdiği anlar!.. 9

Kilo almadığı gözlenen güzel oyuncu yaptığı açıklamada; Hamilelikte kilo alma konusunun konuşulmasını çok hoş bulmadığını belirterek, “İnsanların kendilerini birbirleriyle kıyaslamalarını doğru bulmuyorum. Özellikle hamilelik döneminde bu konuların anne adaylarını olumsuz etkilemesi çok kolay oluyor. Bunu istemiyorum” diye konuşmuştu.

Ayrıca, 5. ayından sonra doktorunun izniyle pilates yapmaya başladığını belirten Fulya Zenginer, düzenli olarak haftada üç gün pilates yaptığını, dört gün de  4 kilometre yürüdüğünü anlatmıştı.