Ana sayfa Sosyal Medya Anne olmaya hazırlanan oyuncu Fulya Zenginer fotoğraf paylaştı, eşi sitem etti.

Anne olmaya hazırlanan oyuncu Fulya Zenginer fotoğraf paylaştı, eşi sitem etti.

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Oyuncu Fulya Zenginer, 2008-2011 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Küçük Kadınlar dizisinde canlandırdığı ‘Yeliz’ karakteriyle girdi hayatımıza. Delici mavi bakışlarıyla kısa sürede izleyicinin gönlünde taht kurdu. Tövbeler Tövbesi, Benim İçin Üzülme, Seni Kimler Aldı gibi pek çok dizide rol alan oyuncu bir süredir ekranlarda yok.

Güzel oyuncu, bir süre önce oyunculuğa ara verdiğini ve kendisini çok heyecanlandıran bir proje olmadığı müddetçe setlere geri dönmeyeceğini açıklamıştı. Aradan geçen zamanda dijital medyada reklam işbirlikleri yaparak içerik üreten Zenginer, Şubat ayında da ‘Dali Dali’ adında bir çocuk kitabı yazmıştı.

Fulya Zenginer, anne olmaya hazırlanıyor. 2019 yılında 2 yıldır birlikte olduğu grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile evlenen oyuncu güzel haberi instagram hesabından çocuğunun ultrason fotoğraflarını paylaşarak takipçileriyle de paylaşmıştı.

Ekranlarda olmadığı süreçte hayranları ile sosyal medyadan hasret gideren Fulya Zenginer’den yeni paylaşım geldi. Kendi kendine poz veren oyuncu paylaşımına; “Telefonu kurdum, kendi kendime foto çekimi yapıyorum 3. fotodaki bey gelip rahatsız ediyor, zor şartlar altında çalışıyorum.” yazarak eşine esprili bir dille takıldı.

Anne olmaya hazırlanan oyuncu Fulya Zenginer fotoğraf paylaştı, eşi sitem etti. 9

Oyuncunun eşinin, fotoğrafın altına yaptığı yorum da dikkatlerden kaçmadı. Kutay fotoğrafa; Peki beni bu tipimle koyman ayıp değil mi?’ yorumunu yaptı.

Anne olmaya hazırlanan oyuncu Fulya Zenginer fotoğraf paylaştı, eşi sitem etti. 10

Anne olmaya hazırlanan oyuncunun fotoğraflarda karnının belirginleştiği de gözlendi.

Anne olmaya hazırlanan oyuncu Fulya Zenginer fotoğraf paylaştı, eşi sitem etti. 11