Ana sayfa Dizi Fragmanları Annemizi Saklarken dizisi için ikinci büyük fırsat çıktı!

Annemizi Saklarken dizisi için ikinci büyük fırsat çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Annemizi Saklarken dizisinin yeni bölümü gelecek hafta ekrandaki yerini alacak. Koronavirüs nedeniyle birçok dizi setinde çekimler durduruldu. Bazı diziler için yapılan yayın planları değiştirildi ve ileri tarihlere ertelendi. Ancak böyle sıkıntılı bir ortamda Annemizi Saklarken, eline geçirdiği büyük fırsatı değerlendirme yolunda kararlı ilerliyor.

Star TV ekranında yayınlanan ve farklı konusuyla da dikkat çeken dizinin bu hafta yayınlanan beşinci bölümü reytinglerindeki yükseliş ile dikkat çekti. Karşısında hiçbir dizinin yeni bölümü olmayınca Annemiz Saklarken için yeni izleyici kazanma konusunda bir fırsat çıktı. Bu fırsatın dizinin bir miktar reytinglerini yükseltmesini sağlaması da önemli bir gelişme oldu.

Annemizi Saklarken dizisi diğer birçok dizinin setinde çalışmalar durdurulmuş iken, yayına devam ederek fırsatları iyi değerlendirmeye çalışıyor. Dizinin 12 Ocak Çarşamba akşamı altıncı yeni bölümünün yayınlanacağı duyuruldu. Birçok dizi gelecek hafta yine ekranda olmayacak.

Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrolünde yer aldığı Star TV dizisinin bir kez daha reyting yükseltmesi, ortalama oranları elde etmesini sağlayacaktır. Bu da dizinin sonraki haftalarda devam edebilmesi için önemli bir adım daha olacaktır.

Dizinin 6. yeni bölümünde Handan ve Dündar’ın evliliğinin yansımalarını izleyeceksiniz.