Ana sayfa Sosyal Medya Annemizi Saklarken dizisinde bir büyük isim var, fark ettiniz mi?

Annemizi Saklarken dizisinde bir büyük isim var, fark ettiniz mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayan Annemizi Saklarken isimli dizi, hikayesi ile dikkat çeken bir yapım oldu. Hande Doğandemir, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin ilk bölüm reytingleri ise düşük geldi.

Star TV’nin bir süredir tekrar bölümlerini yayınlayarak izleyenleri etkilemeye çalıştığını da görüyoruz. Annemizi Saklarken isimli dizinin kadrosunda yer alan bir isim ise çok dikkat çekti.

Bu isim, 1954 yılında Konya’da dünyaya gelen ünlü sanatçı Güngör Bayrak… 3 aylıkken başka bir aileye evlatlık verilen ve Şerife olan ilk ismi de Güngör şeklinde değiştirilen sanatçı, 13 yaşında gerçek anne ve babası ile yeniden yaşadı.

1970’li yıllarda bir otelde misafirlere kahve servisi yaptığı dönemde ‘Kahveci Güzeli’ lakabı verilen Güngör Bayrak, reklam filmleri ile oyunculuğa başladı. Tiyatro yapan, Türk Sineması’nda büyük bir isim haline gelen oyuncu, bir dönem şarkıcılık da yaptı.

Annemizi Saklarken dizisinde bir büyük isim var, fark ettiniz mi? 7

2005-2007 yıllarında Gümüş isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı karakterin annesi rolünde izlediğimiz Güngör Bayrak, birkaç yapımda daha rol aldı.

Yeşilçam isimli Blu TV dizisinde Belkıs karakterini de canlandıran usta oyuncu, şu anda ise Annemizi Saklarken isimli dizide Melek Tekin karakteri ile yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

Annemizi Saklarken dizisi sanat dünyamızın önemli bir ismini bünyesine katarak dikkatleri üzerine çekti.

Melek Tekin karakteri dizide evin kahyası olarak hikayede yer almış durumda.