Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken etkili gelirken, Yeşim Ceren Bozoğlu yeni bir sürpriz yaptı!

Annemizi Saklarken etkili gelirken, Yeşim Ceren Bozoğlu yeni bir sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Annemizi Saklarken isimli Star TV dizisi çok farklı bir konu ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hande Doğandemir ve Kutsi gibi önemli isimlerin başrolünde yer alan dizinin oyuncularından birisi de Yeşim Ceren Bozoğlu oldu.

Erdem Kaynarca, Hatice Aslan, Ece Yaşar gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Annemizi Saklarken’in fragmanını izleyenler farklı bir hikayenin gelmekte olduğunu hemen anladı. Bu nedenle de sosyal medyada çok olumlu yorumlar yapılan dizi merakla bekleniyor.

Dizinin henüz ne zaman başlayacağı dahi belli olmamışken, başrolde yer alan Yeşim Ceren Bozoğlu’nun bir başka dizisi daha ortaya çıktı.

1974 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu en son Kuruluş Osman isimli dizide Hazal hatun karakterini canlandırdı. Bugüne kadar birçok projede izlediğimiz Yeşim Ceren Bozoğlu, farklı imajlarla yer aldığı dizilerdeki rolleriyle hep akıllarda kalıcı oldu.

Oyuncu, yeni sezonda ikinci bir dizi için de anlaşma yaptı. 13 bölüm olarak tasarlanan ve Bein Connect plaftormunda yayınlanacak olan Hayaller ve Hayatlar isimli dizide Yeşim Ceren Bozoğlu da başroldeki 4 kadın oyuncudan birisi olacak.

Özge Gürel, Leyla Lydia Tuğutlu, Özge Özacar gibi üç önemli isim de dizinin kadın başrolleri olarak öne çıkıyor.

4 kadının etkileyici hikayesinin anlatılacağı dizinin erkek oyuncularından birisi de Emre Kıvılcım oldu. Yakında çekimlerinin başlaması beklenen dizinin hikayesini Yelda Eroğlu yazdı.