Ana sayfa Sosyal Medya Annemizi Saklarken final yaparsa, Hande Doğandemir’e yazık olacak!

Annemizi Saklarken final yaparsa, Hande Doğandemir’e yazık olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Doğandemir hayranları şu sıralarda çok mutlu. Çünkü ünlü oyuncu yeteneklerini sergileyebilecek, duygusal derinliği olan ve farklı bir hikaye ile Star TV ekranında bulunuyor.

Annemizi Saklarken isimli diziden bahsediyoruz. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin şimdiye kadar 4 bölümü izleyicilerle buluştu. 3 çocuklu bir annenin yaşayamadığı hayatını değiştirme, kendisine yeni ve zengin bir eş bulma çabasını izliyoruz.

Hande Doğandemir’in başarılı performansı ile taçlandırdığı Handan karakteri yaptıklarıyla ve duygusal kırılmalarıyla izleyenleri etkiliyor. Psikolojik derinliği olan sahneleriyle de dikkat çeken dizide Kutsi ile birlikte başrolde yer alan Hande Doğandemir çok etkileyici bir oyunculuk sergiliyor.

Dizide her hali ile çok farklı bir karakterin hislerini izleyicilere geçirmeyi başaran oyuncu, dizi her ne kadar düşük reytingler alsa da oldukça başarılı…

Annemizi Saklarken final yaparsa, Hande Doğandemir'e yazık olacak! 7

Hande Doğandemir’in hayranları da oyuncunun yeteneklerini ekranda görmenin keyfini sürüyor. Ancak dizinin reytingleri çok düşük geliyor ve düzelme umudu da azaldı.

Star TV’nin diziyi ne kadar daha sürdüreceği bilinmese de Hande Doğandemir hayranları için Annemizi Saklarken hem farklı hem de özel bir yapım oldu.

Geçen sezon final yapan Benim Adım Melek dizisinde izlediğimiz Kutsi de Dündar karakteri ile Hande Doğandemir’e başarılı bir şekilde eşlik ediyor ve bu ikili ekranda oyunculuk resitali sergiliyor.