Ana sayfa Dizi Fragmanları Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi en çok merak edilen yeni yapımların başında geliyor!

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi en çok merak edilen yeni yapımların başında geliyor!

tarafından ker_def

TV8 ekranında yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapımların başında geliyor. İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk ikilisini başrolde buluşturan dizide, ayrıca Selin Yeninci ve Olgun Toker de yine başrolde bulunuyor.

Dizi hayranlarının fragmanlarını gördükçe daha da merak etmeye başladığı Annenin Sırrıdır Çocuk, birçok kişiyi daha şimdiden kendisine çekmeye başladı. Defne ve Sadun karakterlerinin hikayesinin detayları da ortaya çıkmaya başladı. İrem Helvacıoğlu, yeni dizisinde Defne’ye hayat verecek. Engin Öztürk ise Sadun olarak izleyicilerle buluşacak.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi en çok merak edilen yeni yapımların başında geliyor! 8

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ikinci sezonunda hikayeye dahil olan Engin Öztürk, yeniden televizyon ekranına tv8 ile dönüş yapmış olacak. Oyuncu, aynı ekranda ikinci projesi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi en çok merak edilen yeni yapımların başında geliyor! 9

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, TV8 ekranlarının yeni dizisi “Annenin Sırrıdır Çocuk” yayınlanan yeni tanıtımıyla büyük beğeni topladı.

Defne (İrem Helvacıoğlu) ve Sadun (Engin Öztürk) karakterlerinin önceden birlikte olduğunun anlaşıldığı tanıtımda Sadun’un “Hepimizin cebinde anlatılmayı bekleyen hikayelerimiz vardır” cümlesi izleyicide merak uyandırdı. İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Engin Öztürk ve Olgun Toker oyunculukları ile kendilerinden çok söz ettirecek.


Senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Müge Uğurlar’ın üstlendiği “Annenin Sırrıdır Çocuk” anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek.

İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrollerinde bir araya geldiği dizide Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimler de rol alıyor.

“Annenin Sırrıdır Çocuk” çok yakında TV8’de.