Ana sayfa Dizi Haberleri Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi reytinglerde çok kötü başladı!

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi reytinglerde çok kötü başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında yayınlanan ve çarşamba akşamlarına yeni bir soluk getirmesi beklenen Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ilk bölümü 6 Nisan akşamı ekrana geldi. İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri çok merak ediliyordu.

Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Oğlum dizilerinin yer aldığı çarşamba rekabetinde Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ilk bölüm sonuçları beklentilerin çok altında kaldı. Dizinin çok iyi bir çıkış yapması bekleniyordu ama gelen reytingler o kadar düşük ki, kimse bu kadar kötü bir başlangıcı düşünmemişti.

Hikayesi ile dikkatleri çeken ve sosyal medyadaki yorumlarda da izleyicilerden beğeni kazandığı gözüken dizinin ilk 10 program içinde bile yer alamadığını görüyoruz.

Tüm kişiler kategorisinde 18. sırayı elde eden dizi, AB’de günü 17. olarak tamamladı ve ABC1’de ise 13.’lük elde etti. Dizinin ortalamanın çok altında gerçekleşen ve TV8’i şoke eden reyting başlangıcı bir hayli kötü oldu.

Dizinin çok abartıldığını düşünen izleyiciler, sıkıcı bir yapım olduğu konusunda yorumlar yapıyor. Hikayeyi beğenenler farklı düşünse de reytingler dizinin kötü başladığını gösteriyor.

13 Nisan Çarşamba akşamı ikinci bölümü yayınlanacak olan dizinin gün değiştirmesi veya tanıtımının daha iyi yapılması gibi seçenekler düşünülebilir ancak, çarşamba akşamları için hikayenin öne çıkmasının pek de mümkün olmadığı ilk bölüm ile birlikte anlaşılmış oldu.