Ana sayfa Dizi Haberleri Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi reytingleri feci ama beğenenler de aşırı güzel buldu!

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi reytingleri feci ama beğenenler de aşırı güzel buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi iyi bir izlenim bıraktı, birçok kişi aşırı sevdi! Çarşamba akşamları yeni çekim noktası olarak ortaya çıkan Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizinin ilk bölümü yayınlandı. Artık çarşamba rekabetinde reyting mücadelesi daha sert yaşanacak. tv8’in yeni dizisine izleyicilerin gösterdiği yoğun ilgi de sosyal medyada birçok pozitif yoruma neden oldu.

Dizi hayranlarının ilk yorumu, “Aşırı sevdim daha ilk bölümden” şeklinde oldu… Meryem karakterinin öne çıktığı dizide Bir Zamanlar Çukurova’da Saniye olarak izlediğimiz Selin Yeninci, gayet başarılı bir performans ortaya koydu. Ancak dizinin ilk bölüm reytingleri o kadar düşük geldi ki, kimse bu kadar düşük oranlar beklemiyordu. Dizinin ilk 10 program arasına bile giremeyen ilk bölümünün reytingleri kötü başlangıç yaptığını gösteriyor. Hikayeyi sevenler ise çok farklı düşünüyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi reytingleri feci ama beğenenler de aşırı güzel buldu! 8

İlk bebeğini kaybetmesinden sonra yaşadığı travmayı atlatamayan Meryem karakterinin hayatını geri alma çabası izleyicilere de dokundu… Toplumdaki yanlış inançlar ve yönlendirmelerin kurbanı olan Meryem, yaşama sevinciyle ve hayata en baştan başlama hırsıyla da dikkatleri çekti.

Dizi hayranları daha ilk bölümden kadınları mağduriyetleri üzerinden değil de, kendi seçimlerini yapan ve hayatlarının sorumluluğunu alabilen yönleri ile ortaya çıkardığı için de dizi hayranları Annenin Sırrıdır Çocuk’a ayrı bir önem vermeye başladı.

İkinci bölümü 13 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan dizinin izleyicileri, “Mükemmele yakın bir dizi. Diğer dizilerden farklı ve sürükleyici olmuş. Hikaye inanılmaz güzel. Oyunculuklar da muazzam” şeklinde yorumda bulundu.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi reytingleri feci ama beğenenler de aşırı güzel buldu! 9

Daha ilk bölümden diziyi çok seven izleyiciler, Defne karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu’nun performansını da beğendiklerini belirten yorumlar yaptı. Sadun karakteriyle yer alan Engin Öztürk’ün de İrem Helvacıoğlu ile başrole çok yakıştığını düşünen hayranlar, bu ikiliyi sevdi.

Sosyal medyada Defne ile Sadun karakterleri için etiketler açıldı ve binlerce paylaşım yapıldı. Oyuncu kadrosuyla ve hikayesiyle büyük ilgi çeken Annenin Sırrıdır Çocuk, ilk bölümden geçer not aldı ve hayranlar heyecanla ikinci bölümü beklemeye başladı.