Ana sayfa Dizi Haberleri Annenin Sırrıdır Çocuk kötü başladı ama sessiz sakin yükseliyor!

Annenin Sırrıdır Çocuk kötü başladı ama sessiz sakin yükseliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk, reytinglere oldukça kötü bir giriş yapmıştı. Ancak oyuncuların performansıyla dikkat çeken dizi reytinglerde yavaş yavaş yükselmeye devam ediyor. Bu da diziyi seven izleyiciler için umut ışığı demek.

Annenin Sırrıdır dizisinin dördüncü bölümü dün akşam yayınlandı. Dizi dört hafta önce ilk kez ekrana geldiğinde çok kötü puanlar almış ve büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı. Ancak dizi çok yavaş da olsa reytinglerde yükselmeye devam ediyor.

İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrollerinde yer aldığı dram hikayesi olan Annenin Sırrıdır Çocuk dün akşam reytinglerini yükselterek tüm izleyicilerde dördüncü olmayı başardı. Ancak reyting puanı hala ortalamanın altında. Dizi AB’de 6, ABC1’de de üçüncü sırada yer aldı.

Annenin Sırrıdır Çocuk kötü başladı ama sessiz sakin yükseliyor! 7

Dizinin dün akşam reyting sıralamasında yükselmesinde pay hiç kuşkusuz Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz’in ekrana gelmemesi oldu. Dolayısıyla önümüzdeki hafta Sadakatsiz yeni bölümüyle ekrana geleceğinden Annenin Sırrıdır Çocuk için kritik bir akşam olacak.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin en dikkat çekici oyuncusu Selin Yeninci. Performansıyla herkesin gözlerini açıkta bırakan başarılı oyuncu sayesinde seyirci diziyi izlemekten vazgeçmiyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynadığı Saniye karakteri ile ünlü olan Selin Yeninci, yeni dizisinde adeta oyunculuğunu konuşturuyor.

NTC Medya imzalı dizide bu kez Meryem olarak izleyici karşısına çıkan Selin Yeninci, yeni doğmuş bebeğini kaybedince ruhsal sağlığı bozulan ve bir başka yeni doğmuş bebeği kaçırarak kendi çocuğu gibi gören bir kadını canlandırıyor. Meryem karakterini canlandıran Selin Yeninci de performansıyla dizinin en çok öne çıkan ismi oldu. Yeninci performansıyla başrol oyuncularını bile geride bırakmayı başardı.