Ana sayfa Dizi Haberleri Annesi sayesinde hayatı değişti! Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü’nün hiç bilmediğiniz hikayesi!

Annesi sayesinde hayatı değişti! Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü’nün hiç bilmediğiniz hikayesi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Atv’de yayınlanan Hercai dizisiyle yıldızı parlayan Akın Akınözü’nün hayatını, annesi değiştirmiş!

Annesinin ısrarlı çabaları sonucu oyuncu olan Akınözü, aslında bambaşka bir meslek üzerine eğitim almış.

Genç oyuncu, şimdilerde Hercai dizisinde oynadığı Miran karakteri ile popülerliğin zirvesine çıktı. Fakat onun oyuncu olmak gibi hayalleri daha önce yokmuş.

İlk olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Ivan karakteriyle ekranlara gelen Akınözü, Arkadaşlar İyidir dizisinde Yunus, Aslan Ailem’de Murat, Payitaht Abdülhamid’de Ömer karakterlerini oynamıştı.

Ancak Akın Akınözü’nün kariyerindeki dönüm noktası Hercai dizisi oldu ve çok daha büyük kitleler tarafından tanınmasını sağladı.

Hercai ile birlikte imaj değiştiren, saçlarını ve sakallarını uzatarak, şivesi, tavırlarıyla bambaşka bir kimliğe bürünen Akınözü, instagram’da hızla yükselen takipçi sayısıyla şu anda 1,9 kişinin takip ettiği bir isim haline geldi.

Annesi sayesinde hayatı değişti! Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü'nün hiç bilmediğiniz hikayesi! 7

Sabah gazetesinin haberine göre, Akınözü’nün oyuncu olmasındaki en büyük desteği ise annesi Özlem Akınözü vermiş. Aslında Amerika’da matematik bölümünü bitiren oyuncu, annesinin teşvikiyle mesleğini değiştirmiş.

Akın Akınözü’nün annesi Özlem Akınözü, lise yıllarında oğlunun konservatuvar okumasını istemiş ama oğlu matematik okumayı tercih etmiş.

Akın Akınözü, ilk tercihini yapıp Amerika’da Los Angeles – General Studies, UC- Berkeley – Applied Math’de okuyarak mezun olmuş.

Daha sonrasınnda Matematik bölümünde yüksek lisans eğitimini de tamamlayan Akınözü, okul bittikten sonra annesinin isteği üzerine oyunculuğa yönelmiş.