Ana sayfa Sosyal Medya ‘Another Self’ dizisinin başrol oyuncuları, Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’dan birlikte ilk poz geldi!

‘Another Self’ dizisinin başrol oyuncuları, Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’dan birlikte ilk poz geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in yeni dizisi ‘Another Self’in Ayvalık Cunda’da gerçekleşen çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Dizide ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile birlikte başrol oynayan Murat Boz, oyuncu arkadaşlarıyla birlikte çekilen kareyi instagram hesabında paylaştı.

‘Another Self’ dizisinin başrol oyuncuları, Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’dan birlikte ilk poz geldi! 7

Another Self’de, Murat Boz ve Tuba Büyüküstün’ün yanı sıra, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak’da rol alıyor.Tuba Büyüküstün’ün geçtiğimiz haftalarda koronavirüs olması nedeniyle dizi çekimleri durdurulmuştu. Sağlığına kavuşan Büyüküstün’ün sete geri dönmesiyle çekimler yeniden başladı. Dizinin oyuncuları, set yorgunluğunu atmak için bir mekanda buluştu. Ünlü oyuncu Serkan Altunorak, ekip arkadaşlarıyla bir selfie çekti. Murat Boz da o kareyi Instagram hesabından paylaştı.

Aynı okuldan mezun olan 3 kadından birisinin kansere yakalanması ve aralarında yaşananları konu edinen ‘Another Selff’de, Büyüküstün ‘Ada’ karakterine hayat veriyor. ‘Ada’ ve ‘Toprak’ karakterinin aşk yaşayacağı dizide ‘Toprak’ karakterini ise şarkıcı ‘Murat Boz’ canlandırıyor. Hikayede, Ada karakterinin evliyken gönlünü başka birisine kaptırması ise ayrı bir detay olarak dikkat çekiyor.