Ana sayfa Dizi Haberleri Arabadan bile güzelmiş! Alev Alev dizisinde iltifatın kralına gel!

Arabadan bile güzelmiş! Alev Alev dizisinde iltifatın kralına gel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Alev Alev dizisinin ilk 2 bölümü ilgi gördü. İyi reytingler alan dizi, Show TV ekranında başarılı performansı ile göz dolduruyor. Dizinin 3. yeni bölümü de izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.

Dilan Çiçek Deniz ve Cihangir Ceyhan’ın partnerliği de büyük ilgi gördü. Rüya ve Ömer karakterleri iyi bir dizi çifti olarak yeni sezonda çok konuşulan konulardan birisi oldu. Sosyal medyada Alev Alev dizisi daha fazla yer alırken, dizinin yeni bölümlerinde de heyecan artarak sürecek.

19 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak 3.bölümden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Ömer’in Rüya’nın lüks aracının şoför koltuğunda oturduğu ve mahallede turladıkları anlar ekrana geldi. Mahalle ortamındaki çocukların neşeli ve saflık dolu halleri izleyicileri mutlu edecek.

Roya karakterine bir çocuğun “Arabadan bile güzelmiş” şeklindeki iltifatı da sosyal medyada konuşuldu ve izleyicilerin yüzünü gülümsetti.

Arabadan bile güzelmiş! Alev Alev dizisinde iltifatın kralına gel! 7

“Arabadan bile güzel onu doğru söyledin çocuk” diye yorum bırakan dizi hayranları, Dilan Çiçek Deniz’in güzelliğinin dizide bu şekilde iltifat ile aktarılmasını da dikkat çekici buldu.

“Ömer ve Rüya bir diziye bu kadar mı yakışır” diye yorum yazan Alev Alev hayranları, Cihangir Ceyhan’ın yeni dizideki rolünü de çok beğendiklerini, farklı yönlerini görmekten mutlu olduklarını ifade ediyorlar.

“Bu sezonun favori çiftisiniz” diyen bazı Alev Alev hayranları da Ömer ve Rüya’yı şimdiden yeni sezonun en başarılı dizi çiftlerinden birisi olarak yorumluyor.