Ana sayfa Sinema Aranılan başrol kadın oyuncusu Gözde Mutluer oldu!

Aranılan başrol kadın oyuncusu Gözde Mutluer oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1991 yılında dünyaya gelen Gözde Mutluer, Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun oldu… Oyuncu ilk olarak reklam filmleri ile ekranda yer aldı. Sonrasında ise üst üste dizilerde izlediğimiz oyuncu, 2009 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

Sinema filmlerinde de dikkat çeken rollerde yer alan Gözde Mutluer, özellikle Lale Devri isimli dizideki Aslı karakteri ile akıllara yazıldı. Oyuncu son dönemde ise 4N1K film ve dizi serisinde kendisini gösterdi. Gözde Mutluer, Yaprak karakterine hayat verdiği bu projede 2017 yılından 2021’e kadar başrolde yer alma başarısı gösterdi.

Genç oyuncu yeni sezon için ise bir dizi yerine sinema filmi anlaşması yaptı. Burçlar isimli yeni projenin başrol kadın oyuncusu olarak Gözde Mutluer ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.

Ali Ersan Duru ile birlikte başrolde yer alan Gözde Mutluer, bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Devrim Yalçın’ın yönetmenliğini yaptığı Burçlur filminde; Asuman Dabak, Onur Büyüktopçu, Seyhan Taşdemir, Ferman Akgül, Ayten Uncuoğlu, Gizem Akdağ ve Çiğdem Tunç gibi önemli isimler de bulunuyor.