Ana sayfa Sinema Aras Bulut İynemli hayranlarının desteğine çok memnun oldu!

Aras Bulut İynemli hayranlarının desteğine çok memnun oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde Yamaç karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, performansı ile hayranlarını bir hayli memnun etmekte. 4. sezonunu yaşadığı dizideki karakteri ile ekranda iz bırakan oyuncu, ayrıca sinemada da adını güçlü şekilde duyurdu.

Özellikle son dönemde çok konuşulan 7. Koğuştaki Mucize isimli film genç oyuncu için, kariyerinde bir sıçrama yaşanmasını sağladı. İynemli, öyle başarılı bir performans ortaya koydu ki, filmin onun da katkısı ile Oscar’a aday gösterildi.

Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini yaptığı 7. Koğuştaki Film, 23 filmin değerlendirildiği seçici kurul tarafından Oscar adayı olarak gösterildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile sinema alanındaki meslek örgütü temsilcilerinden oluşan 16 kişilik Seçici Kurul, 93. Akademi Ödülleri (Oscar) En İyi Uluslararası Film Dalı’nda Türkiye adayını 7. Koğuştaki Mucize olarak belirledi.

Aras Bulut İynemli de bu önemli gelişmenin ardından instagram hesabından yaptığı paylaşım ile destekleyen herkese şu sözlerle teşekkür etti:

“7. Koğuştaki Mucize” filmimiz Türkiye’nin En İyi Uluslararası Film Oscar adayı olmuştur. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Aras Bulut İynemli hayranlarının desteğine çok memnun oldu! 7