Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli önce Çukur’da Hazal Subaşı ile sonra sokakta Öner Erkan ile dans etti!

Aras Bulut İynemli önce Çukur’da Hazal Subaşı ile sonra sokakta Öner Erkan ile dans etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Çukur dizisinin 3.sezon 4.bölümünde Nehir ile Yamaç karakterlerinin açık havada dans ettiği görüntüler büyük ilgi görmüştü. Bu sezonun başında yaşanan sahneye ilgi büyük olmuştu. Çukur hayranları sosyal medyadan bu dans görüntüleri için çok sayıda paylaşım yaparak beğenilerini iletmişti.

Aras Bulut İynemli ve Hazal Subaşı’nın karşılıklı danslarına sahne olan bu bölümün ardından Aras Bulut İynemli bu sefer de sokakta Öner Erkan ile dans ederek yine kalpleri kazandı. Çukur dizi setinde yaşanan bu doğaçlama dans ile oyuncular soğuk havada ısınmaya çalıştı.

Hazal Subaşı ile dizide müthiş bir dans gösterisi sunan Aras Bulut İynemli, Erik Dalı oyun havasında da müthiş performansı ile alkışı hak etmişti.

İynemli, sokakta ise Selim karakterine hayat veren Öner Erkan ile karşılıklı yaptığı dans ile sosyal medyayı salladı. İki ünlü oyuncunun sokaktaki bu büyük şovuna sosyal medyada da büyük ilgi vardı. Twitter’da bu dans görüntüleri gündem oldu ve binlerce de mesaj paylaşıldı.

İşte Çukur dizisindeki o meşhur sahne: