Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil’in Çukur hatırası güldürdü! Alev Alev setinden Berker Güven sürprizi!

Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil’in Çukur hatırası güldürdü! Alev Alev setinden Berker Güven sürprizi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin iki dizisi Çukur ve Alev Alev, yakında final yapmaya hazırlanıyor. 4 sezondur ekranda olan Çukur’un Mayıs ayında biteceği bir süre önce öğrenilmişti. Alev Alev dizisinin reytinglerinin düşük olması ise yeni sezonu göremeyeceği anlamına geliyordu ve karar verildi, o da bir kaç hafta içinde final yapacak.

Bu arada iki dizinin setinden gelen paylaşımlar da dikkat çekti. Finale giden dizilerin oyuncuları, instagram’dan setteki keyifli anlarını hatıra olarak sosyal medyada paylaşıyorlar.

Alev Alev dizisinde Çelebi Kayabeyli’yi oynayan Cem Bender ve İskender Kayabeyli’ye hayat veren Berker Güven7in setteki keyifli anları aşağıda.

Dizide iki kardeşe hayat veren oyuncular, kamera önünde pek iyi anlaşamasa da kamera arkasında durum farklı. Berker Güven,aynı zamanda ustası da sayılan Cem Bender’i abisi kabul etmiş çoktan ve setteki şakalaşmalarının fotoğrafına da “Canım abim” diyerek Bender’i etiketlemiş…

Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil'in Çukur hatırası güldürdü! Alev Alev setinden Berker Güven sürprizi! 8

Gelelim Çukur’un setine… Uzun süredir birlikte çalıştıktan sonra aile gibi olan ekipten gelen eğlenceli kamera arkası pozlar da dizinin hayranlarını mutlu ediyor. Dizide Yamaç karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli ve abisi Sadettin’i oynayan Erkan Kolçak Köstendil, bir araç içi çekim sahnesi öncesinde aşağıdaki pozu vermişler.

Köstendil, eline kamerayı alıp vermiş pozunu. İki oyuncunun o anlardaki yüz ifadeleri ise görenleri gülümsetiyor! Çukur dizisinde gerginlik yaşayan iki kardeşi oynayan oyuncuların setteki eğlenceli halleri dikkat çekiyor…

Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil'in Çukur hatırası güldürdü! Alev Alev setinden Berker Güven sürprizi! 9