Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli’den veda pozu! Uğur Güneş neden Ankara’da? Kubilay Aka gitti ama hala Çukur’da!

Aras Bulut İynemli’den veda pozu! Uğur Güneş neden Ankara’da? Kubilay Aka gitti ama hala Çukur’da!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen ve oyunculuklarıyla beğeni toplayan jönlerinden üç ismin instagram sayfasından yaptıkları son paylaşımlara bir göz atalım. İlk sırada Çukur dizisinde Yamaç karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli var. Diziyi 4 sezondur başarılı bir şekilde sırtlanan Aras Bulut İynemli, teker teker diziden giden arkadaşlarıyla son pozlarını veriyor.

Mayıs sonunda bitmesi planlanan Çukur dizisi, finale doğru yürürken karakterlere de tek tek veda etmeye başladı izleyici! Her bölümde bir kişinin öldüğü dizide, bu haftaki son bölümde ise Kulkan Erdenet karakterine hayat veren Genco Özak gitti.

Karakterinin ölmesiyle diziden ayrılan Genco Özak ile Aras Bulut İynemli, dizinin setinde keyifli bir anlarında çekilen pozlarıyla görülüyorlar aşağıda.

Aras Bulut İynemli, rol arkadaş ile çekilen bu son pozuna “Gencommm” notunu düşerek veda ediyor…

Aras Bulut İynemli'den veda pozu! Uğur Güneş neden Ankara'da? Kubilay Aka gitti ama hala Çukur'da! 9

Çukur’dan ayrılan bir diğer isim Kubilay Aka ise iki hafta önce diziye veda etmişti. İlk bölümden beri dizide yer alan Celasun karakterine hayat veriyordu.

Kubilay Aka da Celasun’un ölmesiyle dizinin finali öncesinde ayrılanlar arasında yerini aldı. Ancak 4 sezondur rol aldığı dizide sıkı arkadaşlıklar da kurdu.

Dolayısıyla Çukur’dan gitseler bile gönüllerden gitmiyorlar! İşte aşağıdaki fotoğraf da bunun bir kanıtı. Rıza Kocaoğlu, diziye veda eden Kubilay Aka ile çekilen bir fotoğraflarını yayınladı.

İki oyuncunun yakın zamanda buluştukları tahminini yaptıran fotoyu Kubilay Aka da kendi sayfasında yayınladı…

Aras Bulut İynemli'den veda pozu! Uğur Güneş neden Ankara'da? Kubilay Aka gitti ama hala Çukur'da! 10

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden bir kaç ay önce ayrılan Uğur Güneş ise iki gündür Ankara’dan paylaşımlar yapıyor. Oyuncunun Kanunsuz Topraklar isimli diziyle ekrana döneceği biliniyor.

Partnerini ise Esra Bilgiç’in oynayacağı da kısa bir süre önce ortaya çıktı. Uğur Güneş’in instagram sayfasından konum olarak Ankara’yı işaretleyip yaptığı paylaşımlar hayranlarını da meraklandırıyor.

Yeni projesi için mi Ankara’da, yoksa eş dost ziyareti mi? Henüz kimse bilmiyor ama Uğur Güneş’in hayranlarını bir hayli meraklandırdığı da kesin! İşte son paylaşımı:

Aras Bulut İynemli'den veda pozu! Uğur Güneş neden Ankara'da? Kubilay Aka gitti ama hala Çukur'da! 11