Ana sayfa TV Programları Arda Turan ve Berkay Kavgasının Perde Arkası! Çok Özel Tespitler, Detaylar!

Arda Turan ve Berkay Kavgasının Perde Arkası! Çok Özel Tespitler, Detaylar!

tarafından ker_def

Arda Turan Berkay son dakika haberleri yakından takip ediliyor. Arda Turan son dakika hapse mi giriyor? Arda Turan ve Berkay kavgasının ardından vatandaşlar yapılan açıklamaları yakından takip ediyorlar. Geçtiğimiz günlerde Arda Turan ve Berkay arasında yapılan kavga magazin gündemine son dakika bombası olarak düştü.

Videodan detayları izleyebilirsiniz….

teve2 ekranında 2. Sayfa programında magazin gündeminin başlıklarına yer veriliyor. Usta gazeteciler Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt, hem haberleri iletiyor hem de yorumlarda bulunuyor.

Emirgan’da bir eğlence mekanında ikili arasında yaşanan tartışmada Arda, Berkay’a kafa atarak burnunu kırdı. Daha sonra Berkay hastaneye kaldırıldı. Yıldız futbolcunun ise ünlü şarkıcının hastaneye kaldırılmasının ardından hastaneye gittiği ve silahla bir el ateş açtığı basına yansımıştı. Sessizliği ilk Özlem Ada Şahin bozmuş ve Habertürk’e bir açıklama yapmıştı. Arda Turan’ın Özlem Ada Şahin’e söylediği sözler ve ardından Berkay’ın burnunu kırması şok etkisi oluşturdu. Ardından hastaneye silahla gittiği de konuşulanlar arasındaydı. Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin’in İstanbul Emirgan’da başlayan Etiler’deki bir hastanede devam eden silahlı gecenin yaşananlarının görüntüleri ortaya çıktı. Konu ile ilgili bir son dakika olayı yaşandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan’a 12,5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan’a 12,5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı. Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen avukat Ayşegül Mermer, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe verdi. Arda Turan’ın Emirgan’daki bir eğlence mekanında Berkay Şahin’e saldırdığı belirtilen dilekçede, daha sonra hastaneye giden Turan’ın, Şahin’i silahla tehdit ettiği aktarıldı. Dilekçede, Turan’ın “sözlü taciz”, “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması”, “silahla tehdit” ve “ruhsatsız silah taşıma” suçlarından tutuklanması ve hakkında kamu davası açılması istendi. Arda Turan’ın, soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde avukatıyla Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nde ifadesi alınmıştı. Berkay son yaptığı açıklamada yaşananlar için kendi eşi ve Aslıhan Turan’dan özür dileyip “Adalete güvenim tam. Arda Turan cezasını çekecektir” ifadelerini kullanmıştı.