Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arda Turan’ın yumruk attığı Berkay’a yeni burun yapıldı!

Arda Turan’ın yumruk attığı Berkay’a yeni burun yapıldı!

tarafından ker_def

Arda Turan’ın önceki gece yumruk attığı Berkay bu akşam ameliyata alındı ve ameliyat tam 5 saat sürdü.

Çünkü burnun paramparça olduğu ve tam 19 yerinden kırıldığı saptandı.

Berkay’a yepyeni bir burun yapılırken en az 2 ay şarkı söyleyemeyeceği öğrenildi.

ÜNLÜLER ZİYARETTE

Ameliyat olan Berkay’ın ziyaretine ünlü isimler akın etti. Demet Akalın, Ömür Gedik, Fettah Can, Murat Dalkılıç, Hakan Altun ve birçok isim, Berkay’ı ziyaret etti.

Uçankuş’ta yer alan habere göre Demet Akalın, bir hayli üzüntülüydü. Arda Turan’a söylemek istediğiniz bir şey var mı sorusuna ise Akalın, “Ne denilebilir ki?” cevabını verdi.

ARDA TURAN’IN AÇIKLAMASI

Arda Turan, Berkay ile olan kavgasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı!

Arda Turan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “İzin günümde arkadaşlarımla gittiğim bir mekanda yaşadığımız tartışmanın sebebi bir ‘namus’ konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşanmıştır. Doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Her iki tarafa da geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

Arda Turan'ın yumruk attığı Berkay'a yeni burun yapıldı! 8

ASLIHAN DOĞAN’DAN AÇIKLAMA

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yaşanılan olaylardan sonra ilk kez konuşan Aslıhan Doğan, sessizliğini bozdu. İşte Doğan’ın instagram’daki açıklaması…

Arda Turan'ın yumruk attığı Berkay'a yeni burun yapıldı! 9

DOKTORDAN İLK AÇIKLAMA

Burun ameliyatı olan Berkay’ın doktorundan ilk açıklama geldi.

Berkay’ın burnunda “Burnu yana doğru kaydıracak şekilde kırıklar mevcut olduğunu” söyleyen doktoru, “Burnu hemen hemen eski görüntüsüne kavuşturduk” dedi.

HUKUKİ DURUM

Tecrübeli gazeteci Bilal Özcan ve Elife Yılmaz’ın sunduğu “Magazin Merkezi” programına telefonla bağlanan Avukat Büşra Bayraktar, Berkay’ın burnunu kıran Arda Turan’ı bekleyen yasal süreçle ilgili bilgi verdi.

Kişinin geçmişte böyle bir duruma karışmamış olması halinde para cezasına çevrilebileceğini söyleyen Avukat Büşra Bayraktar, “Yaralamada oluşan kırık ya da çıkık durumu kişinin hayatını tehdit edecek boyuttaysa bu ceza beş yıla kadar çıkabilir” diye konuştu.