Ana sayfa Dizi Haberleri Arifçiler üzülmeyin o iyi! Kadın dizisinde Bahar’dan şok itiraf geliyor!

Arifçiler üzülmeyin o iyi! Kadın dizisinde Bahar’dan şok itiraf geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Kadın dizisi 41. bölüm sonunda Enver, Arif’in dükkanına girmiş ve Arif’i göremeyince tezgahtaki kan dikkatini çekmişti.

Korkulu gözlerle etrafa bakan Enver, Arif’in ceketinin asılı, telefon ve araba anahtarının da orada olduğunu, ocakta kaynayan kahveyi de görünce durumu anlamamış ve dehşet içinde kalmıştı.

Nezir’in adamlarının Bahar’ı takip ettiklerini görüp şüphelenen Arif’e bir şey olduğunu düşünmüştü izleyici.

42. bölümden gelen 2. tanıtımda Arif’in yüzündeki morluklar, burnunda ve kaşında yaralanma olduğu görüldü. Ancak Arif iyi. Muhtemelen bir kavga yaşandı ve biz bunu yeni bölümde öğreneceğiz.

Diğer güzel gelişme ise Bahar’ın, bu olaydan sonra Arif’e olan hassasiyetinin arttığı.

Arifçiler üzülmeyin o iyi! Kadın dizisinde Bahar'dan şok itiraf geliyor! 7

Bahar, Sarp’ın çıkıp gelmesinden sonra Arif’e mesafeli davranmaya başlamıştı. Onun yaşadığını bile bile kendisine söylememesine kızmıştı.

Dizinin takipçileri arasında Arif ve Bahar’ın birlikte olmalarını isteyenleri üzen bu gelişmeden sonra yeni bölümde Bahar’ın müthiş bir itirafını duyacağız.

Arif’ten özür dileyen Bahar, ona şok bir itirafta bulunuyor ve “İnsan sevdiğini bırakır mı, bırakırmış. Beni affeder misin? Ben seni çok sevdim” sözleriyle herkesi şaşırtacak.

Arif, Sarp’a nasıl sarıldığını gördüğünü söyleyip ‘Seni senden nasıl korurum ki?’ diye soruyor. Bahar’ın “Sana yaşattığım her şey için çok özür dilerim” sözlerinden sonra Arif, “Aşk için özür dilenmez” yanıtını veriyor.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizideki bu gelişme izleyenleri sevindirecek ama Bahar’ın bu sözleri Arif ile ilişkilerine devam etme kararı mı yoksa ondan özür dileyerek arkadaş kalmalarını mı isteyecek? Şimdi herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor.

İşte 42. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Arif ile ayrılan Bahar, ayrılığın üzerine Sarp’ı birden karşısında bulur. Yıllar önce ölen kocasını karşısında bulmak ona hayatının en büyük şokunu yaşatacaktır. Sarp ve Bahar kavuşmasına şahit olan Arif’in ise gördüğü şey karşısında dünyası başına yıkılmıştır. Sarp ve Bahar’ın bir arada olmasını asla istemeyen Şirin, Enver’in telefonunu kırmasıyla beraber kaybettiği fotoğrafları başka bir şekilde bulmanın yollarını arar.