Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisi final yapan Ayça Ayşin Turan, sürpriz romantik komedi dizisinin başrolünde!

Arıza dizisi final yapan Ayça Ayşin Turan, sürpriz romantik komedi dizisinin başrolünde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay – Show TV’de ekrana gelen Arıza dizisi, geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümüyle ekrana veda etmişti. Dizinin finali, izleyenler tarafından eleştirilere neden oldu ama Show TV, verdiği karardan dönmedi. Dizinin başrolünde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı dizi ekrana veda edince, iki ünlü başrolün yeni projeleri de merakla beklenmeye başlandı.

Ayça Ayşin Turan, son dönemin oyunculuğu ile beğeni toplayan isimlerinden birisi. Arıza dizisinde oynadığı Halide karakteriyle de ekranda yeni ve önemli bir sınav daha verdi.

Yapımcıların peşinden koştuğu oyuncu, Arıza final yapar yapmaz Ay Yapım’ın iddialı bir başka dizisinin kadrosuna dahil oldu. Bu kez dram değil, romantik komedi türündeki bir dizide rol alacak.

Haberi twitter sayfasından duyuran Gazeteci Birsen Altuntaş, yaz sezonu için çekilecek olan ve Star TV’de yayınlanacak Ada Masalı isimli dizinin kadın başrol oyuncusunun Ayça Ayşin Turan olduğunu duyurdu.

Dizinin erkek başrol oyuncusu ise bir süre önce belli olmuştu. Turan’ın birlikte kamera karşısına geçeceği partneri Alp Navruz.

Arıza dizisi final yapan Ayça Ayşin Turan, sürpriz romantik komedi dizisinin başrolünde! 7

Dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin yaparken, senaryosunu da Yelda Eroğlu yazıyor. Dizinin hazırlıkları sürüyor ve cast çalışmaları da devam etmekte.