Ana sayfa Güncel Haberler Arıza dizisinde Ayça Ayşin Turan’dan kalite akıyor!

Arıza dizisinde Ayça Ayşin Turan’dan kalite akıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arıza dizisi 7.bölümü ile 25 Ekim Pazar akşamı Show TV ekranında yayınlandı. İzleyicileri mest eden görüntüler vardı. Özellikle de Halide karakterinde Ayça Ayşin Turan, elinde mikrofon harika bir yorumla Yol arkadaşım isimli Fikri Karayel imzalı  şarkıyı söyleyince dizi takipçileri bu anları akıllarına yazdı.

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin aksiyon dolu bölümlerinin yanı sıra Ayça Ayşin Turan’ın şarkı okuması da hayranlar için büyük sürpriz oldu. Zaman zaman dizilerde oyuncular bu tür sahnelerde yer alıyor. Ancak Ayça Ayşin Turan hem sesi hem tavrı hem de güzelliği ile “Kalite akıyor” dedirtiyordu.

Şarkının notalarını adeta Ali Rıza’nın gözlerine bakarak okuyan Halide’nin bu tavrı da iki karakter arasındaki aşka doğru ağır ama emin adımlarla ilerlediklerini anlatıyor. Son yılların en iyi dizi çiftlerinden birisi Arıza’da ortaya çıktı.

Dizinin Pazar akşamlarının en çok izlenen yapımlarından birisi olması da uyumlarının çok başarılı bulunması, hikayenin sağlam oluşu ve oyunculuk performanslarının da izleyicileri tatmin etmesi olarak değerlendiriliyor.

Sosyal medyada bu sahneye yorum bırakan izleyiciler, “Muhteşemdi Halide, Ali Rıza mest oldu. Felaket, efsane, sesi çok güzel maşallah” gibi yorumlar yaptı. İzleyicilerin bir de isteği var. Arıza dizisinin ilerleyen bölümlerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan düet yapsın…

İşte o görüntüler:

Ayça Ayşin Turan, sosyal medyada da yeni bölümdeki seslendirdiği şarkı için stüdyoya girdiğini belirtti ve kısa bir açıklama yaptı. Halide’nin okuduğu Yol Arkadaşım şarkısı Fikri Karayel imzalı çok sevilen bir eser…