Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisinde Nursel Köse bomba gibi geldi, Bergüzar Ece sırlarla dolu!

Arıza dizisinde Nursel Köse bomba gibi geldi, Bergüzar Ece sırlarla dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanan Arıza dizisine katılan Nursel Köse, İhtiyar lakabı ile yapımda yerini aldı ve herkesi de fazlasıyla şaşırttı. Nursel Köse dışında Rüzgar Aksoy’un da hikayeye katılması ile olaylar değişmeye başladı. Aksoy yapımda Balaban isimli karaktere hayat veriyor. Nursel Köse’nin karakterinin isminin de Bergüzar Ece olduğu ortaya çıktı.

Arıza dizisinin 21. yeni bölümü yine heyecan dalgası şeklinde geldi. Özellikle de İhtiyar ile Ali Rıza arasında neler yaşanacağı merakla bekleniyordu. Ali Rıza sonunda İhtiyar ile tanışmayı başardı. İhtiyar kendi adını önce söylemek istemese de Ali Rıza’nın ısrarı sonucunda söylemeyi kabul etti.

Bergüzar Ece karakteri ile Arıza’a yer almakta olan Nursel Köse, farklı bir rolle daha hayranlarının karşısına geçmiş oldu. Birçok dizi hayranı, “Çok iyi anne oğul olurlardı” diye yazdı.

Ali Rıza’nın önünü görmediği yolda yürüyemeyeceğini, herkes gibi ne derse yapacak birisi olmadığını söylediği anlar da dikkatleri çekti. İhtiyar’ı bu yolla adını söylemeye zorlayan Ali Rıza’nın cesareti de takdir edildi… Arıza lakabını sevmediğini de söyleyen Ali Rıza, Bergüzar Ece konusunda da bazı detayları öğrendi.

Finans ile uğraşan ve parayı yöneten birisi olarak kendini tanıtan İhtiyar, Ali Rıza ile kısa sürede yakınlık kurmasıyla da dikkat çekti. Tolga Sarıtaş da Nursel Köse gibi usta bir oyuncunun yanında gayet iyi performans sergileyerek, hayranlarını yine mest etti.

İhtiyar karakterinin beyaz saçlarının da peruk olduğu ortaya çıktı.

İhtiyar karakterinin sırlarla dolu olması da dizinin ilerleyen bölümlerde çok daha renkli olacağını anlatıyordu.

Arıza dizisinde Nursel Köse bomba gibi geldi, Bergüzar Ece sırlarla dolu! 2