Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arıza dizisinde reyting düştü ama heyecan yüksek!

Arıza dizisinde reyting düştü ama heyecan yüksek!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, O3 Medya imzalı Arıza’nın dün akşam yayınlanan bölümünde heyecan ve aksiyon bir an olsun eksik olmadı. Gerçekleşen silahlı saldırılar finalde korku dolu anlara sahne oldu. Ali Rıza, Mert ve Halide mezarlıktayken yapılan saldırıda Mert vuruldu. Haşmet Ağa ise bir manavın önündeyken beklenmedik bir saldırıya maruz kaldı. Kurşunların hedefi olan Haşmet Ağa kurtulabilecek miydi?

Show TV’nin beğeniyle izlenen ve Pazar akşamlarına damga vuran dizisi Arıza’da; konsorsiyum içinde oluşan taraflarla birlikte savaş kendini giderek hissettirmeye başladı. Balaban, Mithat, Burak ve Murat’ın oluşturduğu ittifak, Haşmet ve Ali Rıza’ya karşı harekete geçti. Gerçeklerin peşine düşen Ali Rıza ise Mert ve Halide ile beraber babasının mezarlığına gitti. Babalarının yaşıyor olma ihtimalini öğrenen Ali Rıza, mezarı açmaya karar verdi.

Mezarlıktayken Balaban’ın adamları tarafından yapılan silahlı saldırı ise korku dolu anlara sahne oldu. Ali Rıza, saldırganları etkisiz hale getirmeyi başarsa da Mert’in vurulmasına engel olamadı. Ağır yaralanan ve kalbi duran Mert’i, Halide hayata döndürmeyi başardı. Diğer tarafta Haşmet Ağa da silahlı bir saldırıya maruz kaldı. Kurşunların hedefi olan Haşmet Ağa’ya bunu kimin yaptığı merak konusu olurken, nasıl kurtulacağı akıllarda soru işareti bıraktı.

SOSYAL MEDYA #GEÇMİŞİNPEŞİNDE DEDİ

Arıza, dün akşam yayınlanan 25. bölümüyle ABC1 ve AB kategorilerinde düşük sayılabilecek reytigler elde ederken, tüm kişilerde düşüş yaşasa da yine de iyi bir sonuca imzasını attı. Teşkilat dizisinin gelişinin en çok da Arıza’yı olumsuz etkilediği reytinglerin düşüşünden anlaşılıyor. Heyecan dolu bölümün başlamasıyla birlikte #GeçmişinPeşinde etiketi ise Twitter Türkiye’de uzun süre TT listesinde kaldı.

Arıza dizisinde reyting düştü ama heyecan yüksek! 7

ALİ RIZA ÖNEMLİ BİLGİLERE ULAŞTI

Ringde zorlu rakibini yenen Ali Rıza, aradığı kişiye ulaşarak babası ve Balaban hakkında bilgiler öğrendi. Balaban’ın bir dayısı olduğunu ve onu sır gibi sakladığını öğrenen Ali Rıza, babasının hala yaşıyor olabileceğini de öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadı. Duyduklarından sonra girdiği dövüş kulübünden çıkmaya çalışan Ali Rıza’yı durdurmak ise hiç kolay olmadı. A.Rıza, üzerine saldıran adamları tek tek indirmeyi başardı.

İHTİYAR, BÜYÜK SIRRINI AÇIKLADI

İhtiyar’ın konsorsiyumda Ali Rıza’yı savunması dikkat çekmeye başladı. Bu durumdan şüphelenen Haşmet Ağa, nedenini sorunca büyük sırrı öğrendi. İhtiyar, Ali Rıza’nın öz oğlu olduğunu Haşmet Ağa’ya açıkladı. İhtiyar, büyük sırrı finalde Rukiye Hanım’a da açıkladı. Ali Rıza’nın kendi oğlu olduğunu söyleyen İhtiyar, açıkladığı gerçekle Rukiye Hanım’ı şoke etti.

Arıza’nın merakla beklenen yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!