Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza’nın başrolü Ayça Ayşin Turan’a, sürpriz diziden teklif!

Arıza’nın başrolü Ayça Ayşin Turan’a, sürpriz diziden teklif!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazar akşamları yayınlanan Arıza dizisi, tüm eleştirilere ve tepkilere karşın Show TV’nin ani kararıyla final yaptı. 30. bölümle birlikte ekran macerası da son bulan dizinin oyuncularına başka dizilerden teklifler gitmeye de başladı.

İlk olarak dizide Burak karakterine hayat veren Olgun Toker, Fox’un Son Yaz dizisine transfer oldu. Arıza’nın final haberinin duyulmasının ardından Toker’in Son Yaz dizisine geçtiği de kulislere düştü.

Olgun Toker, Son Yaz’da Alperen Duymaz’ın oynadığı Akgün’ün abisi Gökhan olarak bu haftadan itibaren diziye başlıyor. Bu arada Arıza’nın başrol oyuncularından Ayça Ayşin Turan da yapımcıların gözdesi bir isim.

Turan’a da yine bir başka iddialı projeden teklif gittiği gündeme geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Ay Yapım’ın yeni sezon için hazırlıklarını sürdürdüğü Ada Masalı isimli dizi için Ayça Ayşin Turan’ın ismi geçiyor.

Arıza'nın başrolü Ayça Ayşin Turan'a, sürpriz diziden teklif! 7

Star TV’de yayınlanacak olan Ada Masalı dizisi ile ilgili bir süredir medyada haberler yer almaya başlamıştı. Zümrüdüanka dizisi biten Alp Navruz’un başrolde olacağı Ada Masalı dizisinin kadın başrol oyuncusu için Aybüke Pusat, Pınar Deniz ve Ayça Ayşin Turan’ın da ismi geçiyor.

Çekimlerinin İzmir’de yapılması planlanan diziyle ilgili olarak Ayça Ayşin Turan’ın diziden gelen teklifi kabul edip etmeyeceği de önümüzdeki günlerde netleşecek.