Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza’nın gardı tamamen düştü, Kefaret reytingde ipleri eline aldı! Menajerimi Ara çok şaşırttı!

Arıza’nın gardı tamamen düştü, Kefaret reytingde ipleri eline aldı! Menajerimi Ara çok şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamı diziler arasındaki reyting yarışında artık yeni bir durum var. Fox TV’nin geçen hafta başlayan yeni dizisi Kefaret ikinci bölümünde de yine çok iyi sonuçlar elde etti. Geçen hafta Show TV’deki rakibi Arıza’ya çelme takan Kefaret, bu hafta ise ipleri tamamen eline almayı başardı.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisi tüm kategorilerde en çok izlenen dizi olmayı başardı. Arıza dizisi ise tüm kategorilerde rakibinin hemen gerisinde yer aldı. Kefaret adına, artık Pazar akşamlarının ipini eline aldığını söyleyebiliriz.

Hikayesi çok başarılı şekilde ilerleyen Kefaret, izleyicilerden büyük ilgi gördü ve bu şekilde devam etmesi de şaşırtıcı olmayacaktır. Dizinin 5-6 arası reyting oranlarında kaldığını ve Arıza’yı bu oranlarla bile geride bıraktığını hatırlatalım.

Arıza'nın gardı tamamen düştü, Kefaret reytingde ipleri eline aldı! Menajerimi Ara çok şaşırttı! 4

Show TV’nin sevilen dizisi Arıza ise düşüş yaşayan yapımlardan birisi oldu. Kefaret’in gelişinin ardından Arıza’nın yanı sıra Menajerimi Ara’nın da reytinglerde gerilemekte olduğunu görüyoruz.

Arıza, 4-5 arası reytingler elde ediyor. Menajerimi Ara ise 3-4 reytinglerde geziniyor. Star TV’nin dizisinin AB ve ABC1’de 5’e yaklaşmakta olduğunu da not düşelim.

Arıza'nın gardı tamamen düştü, Kefaret reytingde ipleri eline aldı! Menajerimi Ara çok şaşırttı! 5

Maria ile Mustafa dizisi aksiyon dolu hikayesi ile ancak totalde 4’lü seviyelerde ve AB ile ABC1 gruplarında çok düşük seyrediyor. TRT1’deki Tövbeler Olsun dizisi ise AB ve ABC’de 2’li oranlar almakta. Bir de Kanal D ekranında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 var. Program 3. sezonuyla devam ediyor ve 3-4 arası reyting oranları ile dikkat çekiyor.

İşte 29 Kasım Pazar günü yayınlanan programlar arasında ilk 10 listesi:

Arıza'nın gardı tamamen düştü, Kefaret reytingde ipleri eline aldı! Menajerimi Ara çok şaşırttı! 6