Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sıradakiler’de öğretmen Leyla olarak akıllara yazılan Feriha Eyüboğlu, çok iddialı diziyle dönüyor!

Arka Sıradakiler’de öğretmen Leyla olarak akıllara yazılan Feriha Eyüboğlu, çok iddialı diziyle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1 Ocak 1949 İstanbul doğumlu olan emektar oyunculardan Feriha Eyüboğlu, uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerinde yerini alacak. Birçok sinema filminde boy gösteren oyuncu, dizilere ise 1990’lı yıllarda adımını attı. Melekler Adası, Arka Sokaklar, Öğretmen Kemal gibi dizilerde yer alan oyuncu, Arka Sıradakiler dizisiyle akıllara yazıldı.

Uzun yıllar devam eden Arka Sıradakiler isimli dizide tarih öğretmeni Leyla karakterine hayat veren oyuncu, öğrencilerini ve işini çok seven bir öğretmen olarak çok sevilmişti.

Karadayi dizisinde Melahat, Kaçak dizisinde Semiha, Kiraz Mevsimi’nde Zehra gibi karakterlere hayat vererek ekranda iz bırakan Feriha Eyüboğlu, farklı yapımlarda farklı karakterlerde bulundu. Çıplak isimli dizide Grandma olarak izlediğimiz Feriha Eyüboğlu, yeniden televizyon ekranına Show TV’de dönecek.

Arka Sıradakiler'de öğretmen Leyla olarak akıllara yazılan Feriha Eyüboğlu, çok iddialı diziyle dönüyor! 7

Oyuncu yakın bir zaman sonra başlayacak olan Kırmızı Kamyon isimli dizi ile anlaşma yaptı.

Yıllardır sergilediği usta oyunculuğu Kırmızı Kamyon ile ekrana da yansıtacak olan Eyüboğlu’nun ayrıca Netflix için çekilecek olan bir başka projede daha yer alacağı belirtiliyor.