Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sıradakiler’in Oktay’ı Bülent Çetinarslan hangi diziyle dönüyor?

Arka Sıradakiler’in Oktay’ı Bülent Çetinarslan hangi diziyle dönüyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1974 yılında dünyaya gelen Bülent Çetinarslan, 2007 yılında oyunculuğa başladı. Duvar isimli dizideki Taylan karakteri ile dikkat çeken oyuncu, 5 yıl süren Arka Sıradakiler dizisinde ise geniş bir hayran kitlesine kavuştu. Oktay karakterini canlandıran oyuncu, 2007 ile 2012 yılları arasında büyük popülerlik yaşadı.

Sonraki süreçte yapımlarda nadiren yer alan oyuncu bir ara Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Yavuz karakteri ile konuk oyuncu olarak yer aldı. Oyuncunun en sen yer aldığı proje ise Netflix’te geçen yıl çekimleri tamamlanan ve yakında yayınlanması beklenen Kuş Uçuşu isimli dizi projesi oldu.

Arka Sıradakiler'in Oktay'ı Bülent Çetinarslan hangi diziyle dönüyor? 52

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı dizi ile birlikte yeniden setlere çıkan oyuncunun imajı da çok değişti. Bülent Çetinarslan’ın son halini gören hayranları onu tanımakta zorlanıyor. Şu sıralarad 47 yaşında olan oyuncu, hem fit haliyle dikkat çekiyor hem de gençlik enerjisini kaybetmediğini de instagram hesabındaki fotoğrafları ile gösteriyor.

Instagram hesabını açmasının ardından birçok hayranı tarafından ilgi gören Bülent Çetinarslan, uzun yıllardır ekranda olmadığı için de Arka Sıradakiler dizisini bilenler için anlam ifade ediyor.

Arka Sıradakiler'in Oktay'ı Bülent Çetinarslan hangi diziyle dönüyor? 53

Ankara doğumlu olan oyuncu, ilköğretim ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. 12 yıl boyunca çeşitli takımlarda profesyonel voleybol oynayan Bülent Çetinarslan, oyunculuk eğitimime Ayla Algan ile başlayıp daha sonra Kenter Tiyatrosu’nda devam etti.

Aşksızım ve Avcı isimli sinema filmlerinde de yer alan oyuncunun Kuş Uçuşu isimli yeni dizideki karakteri de merakla bekleniyor.