Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar 14. sezon fragmanında gözler Mesut’u aradı! Şevket Çoruh diziden ayrıldı mı?

Arka Sokaklar 14. sezon fragmanında gözler Mesut’u aradı! Şevket Çoruh diziden ayrıldı mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinin 13. sezon finalinde Şevket Çoruh’un hayat verdiği Mesut Komiser vurulmuştu. Mesut’un 14. sezon fragmanında olmaması Arka Sokaklar hayranlarını bir hayli üzdü.

Kimi dizi hayranları Mesut karakterinin neden olmadığını sorulamakta. Şevket Çoruh’un diziden ayrılıp ayrılmadığını soran birçok izleyici var.

14. sezon fragmanında aslında Mesut dışında olmayan bazı isimler de var. Kimlerin ayrıldığı konusunda daha önce haberler yapılmıştı. Metin karakterine hayat veren Furkan Göksel ile Pınar karakterini canlandıran İpek Yaylacıoğlu’nun ayrıldığı biliniyor. Aylin karakterini canlandıran Özlem Çınar’ın da diziden ayrıldığı iddiaları vardı ama son durum belli değil.

13. bölüm sezon finalinde bir kovalamaca sırasında Mesut Komiser vurulmuştu. Selin ve diğerleri hemen yardıma koşsa da Mesut’a ne olacağı konusunda herkes merakta.

İzleyiciler 14. sezon fragmanında Mesut Komiseri göremeyince panikledi ama. Şevket Çoruh’un diziden ayrılması gibi bir durumun olmadığı da gelen kulis bilgileri arasında yer alıyor.

Diziye devam eden isimlerden birisi de İlker İnanoğlu… İnanoğlu, Engin Müdür olarak yeni sezonun önemli isimlerinden birisi olacak.

İşte İnanoğlu’nun instagram hesabından yaptığı paylaşım:

Hayiri Olsun New Season 14 years and counting ?