Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar 15. yeni sezonun aşk konusu bulundu! Aylin hayranları çıldıracak!

Arka Sokaklar 15. yeni sezonun aşk konusu bulundu! Aylin hayranları çıldıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Arka Sokaklar dizisinin 14. bölümünde yer almayan isimlerden birisi de Özlem Çınar olmuştu. Aylin karakterini canlandıran oyuncunun diziye yeniden dönmesi için hayranları sosyal medya üzerinden büyük baskı yapmıştı. Aylin ile Hakan karakterlerinin aşkı da uzun süre dizide yer aldı. Ancak Aylin gidince Hakan’a yeni bir aşk konusu yazıldı… İşte bu durum Aylin karakterinin hayranlarını iyice çıldırtacak.

Arka Sokaklar 554. Bölümde Bahar ve Hakan, içtikleri gecenin sonunda birbirlerine sarılmış vaziyette uyanıyorlar! Merve Oflaz’ın canlandırdığı Bahar ile Ozan Çobanoğlu’nun canlandırdığı Hakan arasında yeni bir aşk kıvılcımı parlıyor…

Dizinin 14. sezonu birkaç bölüm sonra bitecek. Hakan ve Bahar aşkının nerelere varacağı ise ancak 15. bölümde izlenebilir. Dizinin yeni sezonunda yeni aşk hikayesinin Hakan ve Bahar karakterleri üzerinden yaşanacağı da ortaya çıkmış oldu.

29 Mayıs Cuma günü yayınlanan 554. bölümde Hakan ve Bahar arasında yaşananlar şöyle: Koronavirüsten dolayı kapalı olan barlara dadanan çete çaldıkları içkilerle alem yapmaktadır. Ekip operasyonla bu çeteyi çökertir ve çaldıkları içkilere el koyar. Bu içkilerin bir kısmı ise, Hakan’ın arabasındadır.

Arka Sokaklar 15. yeni sezonun aşk konusu bulundu! Aylin hayranları çıldıracak! 7

Bahar da, Hakan ile birliktedir. Bahar ve Hakan eve geldiklerinde operasyonun kutlamasını yapmak isterler ve içkilerden bir kısmını içerler. Gece güzel devam eder ve Bahar ile Hakan yakınlaşırlar. Bahar ve Hakan, alkolün verdiği etki ile aynı yatakta uyurlar. Sabah olup kalktıklarında kendilerini sarmaş dolaş bulurlar.

Arka Sokaklar yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00’da Kanal D’de!