Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar 500. Bölümün Özetini İzle

Arka Sokaklar 500. Bölümün Özetini İzle

tarafından ker_def

21 Aralık 2018 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar’ın 500. yeni bölümünde, gizli görevde ifşa olan Hakan’ın akıbeti merak ediliyor! Dizinin 500. bölümü izleyicilerle buluştu. Videodan 500. bölümden dikkat çeken sahneleri izleyebilirsiniz.

Ekip, uyuşturucu şebekesinin peşine düşüyor ve uyuşturucuları sağlayan Nizam adındaki birine ulaşabilmek için başka bir tedarikçi olan Şaban’ı yakalıyor. Bu zor görev için Hakan seçiliyor.

Hakan, Şaban ile birlikte operasyon yapacakları Nizam’ın mekanına gitmek için harekete geçiyor; fakat, Şaban, Hakan’ı başka birisiyle gönderiyor. Hakan, Nizam’ın mekanına geldikten sonra durum farklılaşıyor. Hakan’ın, Nizam’a teslim edeceği paranın olmadığı görülüyor. Bu sırada Nizam’ı, Şaban arıyor. Hakan’ın polis olduğunu söylüyor. Nizam ve adamları Hakan’a silahlarını çekiyor. Sonrasında olay yerine gelen ekibimiz ne Hakan’a, ne de Nizam’a ulaşıyor. Yerdeki kan lekesi ise, ekibin kafasında soru işareti bırakıyor. Engin Müdürden gelen haber ise, herkesin içine bir korku sokuyor…