Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar 501. Bölümün Özetini İzle – 28 Aralık Cuma

Arka Sokaklar 501. Bölümün Özetini İzle – 28 Aralık Cuma

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisinin 501. bölümü 28 Aralık Cuma günü izleyicilerle buluştu. Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı dizide Hüsnü ve Meryem yeni yıla sevgili olarak giriyorlar. Diziye geçtiğimiz hafta katılan Demet Gül, Meryem karakteriyle önemli bir role imzasını atıyor. Suat Çoban’dan sonra Hüsnü’nün yeni aşkı olan Meryem, diziye büyük renk kattı.

28 Aralık 2018 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar’ın 501. yeni bölümünde Mesut, Özel İstihbarat zamanlarından kalan bir sorunla karşılaşıyor! Videodan 501. bölümün özetini izleyebilirsiniz.

Ekibin bulduğu yanmış arabadan bir ceset çıkar. Yanmış cesetin üzerinden de Hakan’ın kimliği çıkar. Gizli görevdeyken ifşa olan Hakan’ın öldüğü düşünülür. Aylin, gördüğü manzara karşısında büyük şok yaşar. Fenalaşarak hastanelik olur. Yanan cesedin DNA’sının Hakan’a ait olmadığı anlaşılınca büyük sevinç yaşanır; fakat Hakan, hala ortalıklarda yoktur. Ekibe bir video gelir. Videoyu gönderen uyuşturucu çetesi patronu olan Nizam’dır. Görüntülerde işkence edilmiş Hakan vardır. Nizam’ın tek isteği vardır, Şaban tarafından el koyulan uyuşturucu parasıdır. Takas için bunu şart koşar.

Ekip, Şaban’a ulaşır ve parayı kurtarmayı başarır. Sıra takasa gelir. Takas için Aylin bu zor görevi kendisi yapmak ister. Rıza Baba mecbur kalır ve görevi Aylin’e verir. Takas vapurda gerçekleşecektir; fakat, ekibin müdahale edemediği bir olay gerçekleşir. Şebekenin adamı ile Aylin, boğazın serin sularına atlar. Çete ekibi saf dışı edebilmek için böyle bir harekette bulunur. Aylin, şebekenin adamları ile patronun buluşma alanına giderken büyük bir sorun yaşanır.

Mesut, Özel Harekat zamanlarından tanıdığı Ekrem ile bir dava yüzünden karşı karşıya kalır. Bir banka soygununa karışan eski bir istihbaratçı herkesi açık edecek listeye ulaşmıştır. Özel Harekatçıların tüm bilgilerinin olduğu bu listenin terör örgütlerine satılacağını öğrenen Mesut, Ekrem ile birlikte hareket eder. Fakat bilmediği bir şey vardır. Ekrem, Mesut’un kellesini isteyen bir şebekenin çalışanıdır. Mesut’un hayatı tehlikededir…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul
Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)