Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar 501. bölümünde Mesut Komiser ne hale düştü!

Arka Sokaklar 501. bölümünde Mesut Komiser ne hale düştü!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 501. Bölümde Selin’in, evlendikten sonra kendi evinde yaşama teklifine Mesut önce sert tepki gösterdi, ancak sonra gerçekleri görünce kabul etmek zorunda kaldı. Tabii ki bu anlarda izleyicileri keyiflendiren anlar yaşandı. Arka Sokaklar dizisinin 501. bölümü 28 Aralık Cuma günü izleyicilerle buluştu. Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı dizide Mesut Komsierin iç güveysi sahnesi bir hayli eğlenceliydi. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Engin Müdür, İstanbul’a geldiğinden itibaren Mesut’un evinde kalmaktadır. Görev yerinin İstanbul olarak belirlenmesinden sonra ev arayışlarına başlar; fakat, kiralar ona o kadar yüksek gelir ki sızlanmaya başlar. Bu sırada Selin ortaya bir teklif atar. Evleneceklerinden dolayı Mesut’un şu anki evine Engin Müdür yerleşebilir. Mesut da, Selin’in evine yerleşecektir. Mesut bunu duyduğunda küplere biner. Kendi tavrı ile Selin’i de kırarak katiyetle reddeder. Fakat, Şükran’ın olaya el atması ile Mesut mecburen iç güveysi durumunu kabullenir…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)