Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar 507. bölümde Hüsnü Çoban’ın şemsiye benzetmesi olay oldu!

Arka Sokaklar 507. bölümde Hüsnü Çoban’ın şemsiye benzetmesi olay oldu!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 507. Bölümde Hüsnü, çeyiz alışverişi yüzünden kredi kartını vermek zorunda kalıyor! Dizinin bu sahnesinde yaşananlar ise ekran başındaki izleyicileri bir hayli eğlendirdi. Özgür Ozan’ın başarıyla canlandırdığı Hüsnü Çoban karakterinin söyledikleri herkesi gülümsetti. “Şemsiye bir kere girdi” diyerek argo bir ifadede bulunan Başkomiser Hüsnü, daha sonra sevgilisinin yanında durumu toparlamakta zorlandı. İşte Hüsnü Çoban’ın o halleri de izleyicileri bir hayli gülümsetti. Videodan o sahneyi izleyebilirsiniz.

Meryem’in annesi çeyiz alışverişi diye tutturmaya başlar. Hüsnü bunu duyduğu sırada soğuk terler dökmeye başlar. Memur maaşı ile onca boğaza bakmak yüzünde kalan Hüsnü, çeyiz için gerekli olacak alışverişin cüzdanında ne kadar delik açacağını bilmektedir. Meryem’e olan sevgisinden dolayı mecburen kabul eder. Bu durumuda şemsiye hikayesi ile anlatınca ne kadar zor durumda kaldığı ortadadır. Kredi kartını Nazike’ye teslim ettiği sırada sanki canını teslim ediyor gibi hisseder. Nazike kartı aldığında Meryem’in annesine pabuç bırakmayacağını Hüsnü’ye söyler. Zeliş’in de alışverişte olması kontrolün Çoban ailesinde olduğunu gösterir. Alışveriş sonrası ise Nazike ve Zeliş, Meryem’in annesinden yıldıklarını belli ederler.

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz

Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul

Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)