Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar 512. bölümde Hakan mayına bastı!

Arka Sokaklar 512. bölümde Hakan mayına bastı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Arka Sokaklar 512. bölümüyle 5 Nisan Cuma akşamı izleyicilerle buluştu. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu ve Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı dizide Hakan, Engin Müdür ve Ali’nin tutulabileceği olası mekanları ararken kötü bir sürprizle karşılaşıyor! Videodan o anları izleyebilirsiniz.

İstihbarat alan ekip, Asım’ın mekanlarından birisini bulmayı başarıyor. Hemen mekana giden ekibimiz Engin Müdür ve Ali’yi bulamazlar. Fakat, orasının şebekeye ait bir hücre binası olduğunu görürler. Mesut, bu tarz yerlere terör bölgesinden aşina olduğu için yanındakilere uyarılarını yapar.

Bu sırada Hakan görmediği bir bubi tuzağına doğru ilerlemektedir. Mesut fark ve eder onu ikaz eder. Hakan, soğuk terler döker. Mekandan uzaklaşacakları sırada Hakan daha büyük bir tehlikenin içine düşer. Bastığı yerde bir mayın vardır ve ayağını kaldırması onun ölümüne yol açacaktır. Bu anlardan sonra Mesut ve Hakan zor dakikaların içine düşerler…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz

Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul

Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)