Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar 525. bölüm fragmanı yayınlandı! Engin müdür gözaltında!

Arka Sokaklar 525. bölüm fragmanı yayınlandı! Engin müdür gözaltında!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında 14. sezonu içinde bulunan Arka Sokaklar 525. Bölümüyle 4 Ekim Cuma akşamı izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde ilginç gelişmeler olacak. Savcı Ceyda, Engin Müdürü gözaltına alıyor! Rıza babanın başına gelenler şimdi de Engin Müdür’ün başına gelmekte… Videodan dizinin 525.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.Haberimizin devamında yeni bölümden detay bilgiler bulunuyor.

Salih’in ölümü ekibi zor durumda bırakmaya devam ediyor. Savcı Ceyda bu olayda Engin Müdürü suçluyor ve peşini bırakmıyor. Ekip ile Engin Müdürün iş ilişkisini bozabilmek ve suç örgütü olduğunu düşündüğü RIza Babanın ekibinden ayırabilmek için harekete geçiyor.

Tutuklu birisini öldürmek suçundan Engin Müdürü ekibin önünde gözaltına alıyor. Ekip şaşkın bir halde olan biteni izlemekle kalıyor. Er geç gerçeklerin ortaya çıkacağını bildikleri için Engin Müdür ekibin gözaltı kararına karışmaması için elinden geleni yapıyor.

Bu arada Engin Müdür ve Mesut için ölüm kararı alınıyor. Salih’in ölümüyle uyuşturucu şebekesine darbe vuran ikili örgütün hedefine giriyor. Salih’i hastanede öldürmeyi başaran şebekenin adamı Engin Müdür ve Mesut Komiserin peşine düşüyor.

Hüsnü, Jennifer’in annesinin Türkiye’ye gelmesinden dolayı şaşkındır. Boğulacak derecede duyduğu büyük haber ise, onu ve Çoban Ailesine şok yaşatır. Tekin ve Jennifer evlilik kararı almışlardır.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!