Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar 531. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Selin çok zor duruma düşüyor!

Arka Sokaklar 531. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Selin çok zor duruma düşüyor!

tarafından ker_def

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Arka Sokaklar 531. yeni bölümü ile 15 Kasım Cuma akşamı izleyicilerle buluşmaya geliyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. 531.bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz. Yapılan gizli operasyonda Selin’in kimliği ortaya çıkıyor! Selin zor bir duruma düşüyor.

Ekip, geniş çaplı bir operasyon düzenler. Oldukça büyük bir çatışma olur. Öte yandan Engin’in liderliğinde yapılan gizli operasyon bazı sorunlara yol açar. İlk olarak kılık değiştiren Selin’in kimliği ifşa olur.

Durumun tuzak olduğunu anlaşılınca ekip yeniden çatışmaya girer. Ezgi ise kendisinden gizli tutulan bu operasyon için Rıza Baba’ya serzenişte bulunur. Ancak Rıza Baba, Ezgi’ye beklemediği bir tepki gösterir.

Engin, Nadir ile yaptığı konuşmadan sonra bazı ciddi kararlar alır. Engin ne yapacak?

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 15 Kasım Cuma 20.00’da Kanal D’de!

KÜNYE

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul
Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont

GENEL HİKAYE

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.