Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar bu anlayışla bir 15 yıl daha devam eder!

Arka Sokaklar bu anlayışla bir 15 yıl daha devam eder!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisi, 15. sezonuyla Türk televizyonlarının en uzun süreli işi olmayı başardı. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin hala büyük bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin, 78 yaşında ve gelecek adına da son derece umut dolu… Zafer Ergin, “İnşallah 15 yıl daha devam ederiz” diyerek dizide olmaktan ne kadar memnun olduğunu ifade etti.

Milliyet gazetesinin sorularını yanıtlayan usta aktör, “Yaptığınız işten memnun kalırsanız, seyirciyle iletişim halinde olabilirseniz, doğru yolda olduğunuzu tahmin ederseniz” diyerek de dizi tutturmaya çalışanlara mesaj yolladı.

Emniyet mensupları ile hoş anlar da yaşadığından bahseden Zafer Ergin, daha önce yaptığı açıklamada polis memurlarının kendisine Emniyet mensubu gibi davrandıklarını söylemişti.

Ergin, bu sefer ise Arka Sokaklar’ın izleyici zihninde bıraktığı izin ne kadar derin olduğunu anlatan şu sözleri söyledi:

“Emniyetten bazı dostlarım, ‘Sizin yaptığınız işin hesabını bizden soruyorlar. ‘Onlar çabucak hallediyor’ diyorlar. Tabii bu yaptığımız bir oyun… İyiye, doğruya gittiğimizin farkındayız. Bu yolda devam ediyoruz, devam da edeceğiz.”