Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizinden ayrılıklar olacağı haberi ortalığı karıştırdı! O karakter için çağrı yaptılar!

Arka Sokaklar dizinden ayrılıklar olacağı haberi ortalığı karıştırdı! O karakter için çağrı yaptılar!

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında 13 sezondur yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin müdavimleri, şu sıralar bir karakterin diziden gitmesi ihtimali üzerine adeta kazan kaldırdı!

Diziden bazı isimlerin ayrılacağı şeklindeki kimi haberler üzerine sosyal medyada da yorumlar yapmaya başlayan izleyiciler, seslerini duyurumaya çalışıyorlar.

Milliyet Gazetesi Yazarı Ali Eyüboğlu, kendisine bu konuda çok sayıda mesaj geldiğini belirterek, Arka Sokaklar izleyicilerinin isteklerini köşesine taşıdı.

Özellikle, Arka Sokaklar başladığından beri dizide Aylin’i oynayan Özlem Çınar’ın ayrılabileceği iddiası, izleyiciyi hayli üzmüş!

Arka Sokaklar dizinden ayrılıklar olacağı haberi ortalığı karıştırdı! O karakter için çağrı yaptılar! 7

Eyüboğlu’na mesaj gönderen izleyiciler, şunları söylüyor:

“Özlem Çınar, 13 sezondur başarılı oyunculuğuyla Aylin rolünü hepimize sevdirmiş ve sahnelerdeki performansıyla herkesi ekrana kilitlemiştir. Aylin, ekibin neşesi, operasyonlarda ise iş bitirici olup, dizinin kilit isimlerinden biri haline gelmiştir.10’uncu sezonda Hakan Çınar’la yaşadığı aşkla sevenleri her geçen gün artmaya devam etmiştir. Böylesine ilgi gören, severek takip edilen ve projenin başrollerinden olan bir karakterin, hikayesinin bitirilecek olması özellikle Çınar hayranlarını ve Ay Hak destekçilerini çok üzüyor. Bunu engellemek, Aylin’i yeni sezonda da ekibin arasında görmek istiyorlar. Bu sebeple seslerini duyurma adına yardımcı olursanız çok seviniriz.”

İzleyicinin bu çağrısına yapımcı Türker İnanoğlu nasıl bir yanıt verecek merakla bekleniyor.