Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisi 17. sezonuna çok büyük bir eksiklikle başlayacak!

Arka Sokaklar dizisi 17. sezonuna çok büyük bir eksiklikle başlayacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında 16 yıldır yayınlanan Arka Sokaklar dizisi, ekranın en uzun soluklu projelerinin başında geliyor. Dizinin eylül ayında 17. sezonuna başlaması bekleniyor. Ancak gündeme düşen bir ayrılık haberi Arka Sokaklar hayranlarını çok üzecek.

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, eylül ayında 17. sezonuyla izleyicinin karşısına çıkacak. Bugüne kadar birçok oyuncunun gelip geçtiği Arka Sokaklar dizisi çok önemli bir oyuncusunun ayrılığıyla gündeme geldi.

Bu habere göre 16 yıldır Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruhlu, yeni sezonda kadroda olmayacak. T24 yazarı Tuğrul Eryılmaz Düzeyli Magazin isimli köşesinde Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar dizisinden ayrılma kararı aldığını ileri sürdü. Eryılmaz’ın iddiasına göre Şevket Çoruh artık tiyatro ve sinema filmlerine ağırlık vermek istediği için Arka Sokaklar’dan ayrılacak.

Arka Sokaklar dizisi 17. sezonuna çok büyük bir eksiklikle başlayacak! 7

Arka Sokaklar dizisinin her sezonunda bazı oyuncular ayrılıyor, yerine yenileri geliyor. Hedef hikayeyi taze tutmak. Ancak Şevket Çoruh’un ayrılığı çok önemli. Çünkü başarılı oyuncu uzun soluklu dizinin en önemli karakterlerinden biri. Eğer iddia doğruysa Şevket Çoruh’un canlandırdığı Mesut Komiser’in diziden nasıl ayrılacağı büyük merak konusu.

Geçtiğimiz yıl dizinin sevilen isimlerinden Yüsra Geyik’in ayrılışı üzmüştü. Yine Onur Bay da bu isimler arasındaydı. 15 yıl dizide yer alan ve adeta Arka Sokaklar ile özdeşleşen iki ismin gidişi, izleyici için de zor bir ayrılık oldu.

Yine uzun zamandır diziyle özdeşleşen isimlerden Merve Oflaz’ın da vedası ile izleyici buruk bir süreç yaşadı. Dizide görmeye alıştığı karakterlerin gidişi, Arka Sokaklar’ın müdavimlerini üzüyor ancak yenilik getirmek adına da bu değişimlerin yaşanması gerekiyor.