Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisi 23 Şubat Cuma 470. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar dizisi 23 Şubat Cuma 470. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak.

23 Şubat tarihinde ekrana gelecek olan 470. bölümde neler olacak? Suriye’den yaralı kurtarılan Selin, ekibe ne zaman geri dönüş yapacak.

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Çoban’ın yer aldığı Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor.

Arka Sokaklar, 470. bölüm 2. fragmanı yayınlandı:

Yeni Bölümde neler olacak?

Ekip, intikam almak için Suriye’den İstanbul’a gelen Vecdi’nin peşinde!

Rıza Baba, Selin ve Mesut Suriye’deki görevlerinde başarılı olmuşlar ve küçük Can’ı, Vecdi’nin elinden kurtarmayı başarmışlardı. Yenilgiyi kabullenmeyen Vecdi ise, intikam almak için İstanbul’a gelir. Can’ı kaçırır ve ekibin başına tekrar bela olur. Vecdi, ekibimize büyük bir ders verme niyetindedir. Alçakça bir plan yapar. Can’ın üzerine bomba bağlar ve İstanbul sokaklarına salar. Ekip, Can’ın izini bulur. Bombayı fark eder. Ekibimizin ve küçük Can’ın hayatı tehlikededir. Ekip bombayı etkisiz hale getirebilecek mi? Küçük Can’ı ve kendi hayatlarını kurtarabilecekler mi?

Bahar, gizli görev ile bir şebekenin içine sızar. Ekip tedirgindir. Bahar, görevini yerine getirirken işler istediği gibi ilerlemez. Ondan şüphelenen şebekenin adamı tarafından silahla tehdit edilir. Bahar’ın hayatı tehlikededir. Bahar ifşa mı oldu? Bahar bu tehlikeden kurtulabilecek mi?