Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisi 501. bölümünde şaşkına çeviren anlar!

Arka Sokaklar dizisi 501. bölümünde şaşkına çeviren anlar!

tarafından ker_def

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı Arka Sokaklar 501. Bölümde ekip, kayıplara karışan Hakan’ı bulmak için çabaladı. 28 Aralık Cuma günü izleyicilerle Kanal D ekranında buluşan dizide Hakan komiserin kimliği ve silahı yanlış bir cesedin üzerinde çıkınca izleyiciler de Hakan’a ne olduğunu sorguladı…

Aylin’in sinir krizleri geçirdiği sahnede izleyiciler de heyecanla Hakan Komiserin diziden ayrılıp ayrılmadığını merak etti. Ancak tabii ki arkasından başka olaylar çıktı. Hakan komiser ekip tarafından kurtarıldı. Videodan Hakan komiser ile ilgili sahneyi izleyebilirsiniz.

Bu sahnenin detayı ise şöyle: Ekip, gizli görev sırasında ifşa olan Hakan’ın sağlığından endişe etmektedir. Bu sırada şehir dışında yanmış bir araba bulunur. İçinde de yanmış bir ceset. Olay yerine gelen ekip ve Aylin arabayı tanırlar. Hakan o araba ile şebekenin bulunduğu yere gitmişti. Yanan cesetin cebinden Hakan’ın kimliği çıkınca herkes yıkılır.

Özellikle Aylin, Hakan’ın olma ihtimali üzerine sinir krizleri geçirir. Yapılacak olan otopsi ve ölen kişinin DNA’sı belirlenene kadar Hakan mı, başka biri mi durum net değildir. Bu uzun bekleyiş hem ekibi, hem de Aylin’i strese sokmaktadır. Otopsiden beklenen sonuç gelir…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul
Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)