Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisi reyting için Hüsnü Çoban’a yaslandı, gidiyor!

Arka Sokaklar dizisi reyting için Hüsnü Çoban’a yaslandı, gidiyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Arka Sokaklar dizisinde 479 bölüm geride kaldı… 4 Mayıs Cuma akşamı 479. bölümüyle izleyicilerine yine keyifli anlar yaşatan Arka Sokaklar, sezon finaline doğru yürüyor…

Dizinin 480. bölümünde ise yine Hüsnü Çoban’ın başına ne geleceğini bekliyoruz…

Hüsnü sürekli yorgun…

Hüsnü adeta bitkin…

Hüsnü’nün burnundan kan geldi…

Ne oluyor sana ‘Hüsnü Çoban’?

İzleyicilerin de kafaları karıştı. Önce Suat gitti, sırada Hüsnü mü var?

Hüsnü Çoban’nı bir hastalığı var ama bu hastalık nedir?

İşte izleyicilerin kafalarını bu sorular kurcalıyor…

Ancak dikkat çeken bir detay daha var ki o da artık çok sırıtmaya başladı…

Neredeyse tüm olaylar Hüsnü Çoban’ın başına geliyor…

Eşi, çocukları ve kendisi… Arka Sokaklar dizisi adeta Hüsnü Çoban’ın reyting getiren dokunuşlarına takılı kaldı…

Evet dizide izleyicilerin en çok eğlendiği, sevdiği karakter Özgür Ozan’ın hayat verdiği Hüsnü…

Ama reyting için Hüsnü Çoban karakterine bu kadar yüklenmek de artık sıkmadı mı?

İzleyiciler Hüsnü Çoban’ın yaşadığı sorunlar ve felaketlerden bıkmaya başladı…

Senaristlerin bu noktada diğer karakterlere daha fazla yönelmesi şart.

Umarız 13. sezonu yine Kanal D ekranında olacak dizi Hüsnü Çoban dışındaki diğer karakterlere de ciddi ciddi eğilir ve ortaya daha eğlenceli ve daha güzel bir dizi çıkar.

MESUT’TAN OSMANLI TOKADI!

Arka Sokaklar dizisi reyting için Hüsnü Çoban'a yaslandı, gidiyor! 8

Arka Sokaklar dizisinin 11 Mayıs Cuma günü saat 20.00’da ekrana gelecek 480. yeni bölümünün fragmanındaki bir detay da dikkatimizi çekti.

Şevket Çoruh’un canlandırdığı Mesut, sorguda şiddeti abartınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Zanlıya Osmanlı Tokadı yapıştıran, masalardan uçurtan Mesut, yine çok konuşulacağa benziyor.

İşte Arka Sokaklar 480. yeni bölüm fragmanı:

Rıza Baba, torunu ve kızını bulmak için tüm imkanlarını kullanıyor! Rıza Baba, kızını ve torununu kaçıranın peşine düşmüştür. Onları bulmak için elindeki tüm imkanlarını kullanacaktır. Mesut ise teröristlerle çatışma içerisine girecektir.

Hüsnü, geceleri yorgunluktan uyuyamaz. Bunu bahara yorar. Vücudu kırgındır ve ağrısı vardır. Ekip arkadaşları da onun bu yorgun halinden endişe duyar. Zeliş, babasının bu hali üzerine ona Spa merkezinde bir masaj ayarlar. Hüsnü masaja gider; fakat, hala kendisini yorgun ve halsiz ister. Ağrı kesiciler de bir fayda etmez. Yine ağrıdan uyuyamadığı bir gece banyoya gider. Aynaya baktığında burnunun kanadığını görür. Nedenini anlayamaz. Hüsnü’nün bir hastalığı mı var? Neden kendisini yorgun ve ağrılar içerisinde hissediyor? Hastalık ise ölümcül mü?

ARKA SOKAKLAR TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Arka Sokaklar dizisi reyting için Hüsnü Çoban'a yaslandı, gidiyor! 9

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali, arkadaşı Musa’nın suça karışmış olma ihtimalinden dolayı rahatsızdır. Begüm ise, Musa’dan ayrılmak istemektedir ve kızını da alıp gizlice kaçma planları yapar. Veli, Musa’nın kızından ayrı olmasının üzüntüsüne dayanamaz kendince bir çözüm yoluna gider.

Aylin son zamanlarda kendine bakmaya başlamıştır. Herkes hayatında biri olduğundan şüphelenir. Hakan ve Bahar rutin polis çevirmesi yaparken Aylin’i yanında bir adamla görürler. Hakan şaşkın bir şekilde kontrolleri yapar. Fazlasıyla bozulur; ancak, hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya çalışır. Umut Bebek davası nihayet sonlanır. Velayet Selin’e verilir. Selin’in mutluluğu tabii ki Mesut’a da yansır. Mahkemeden sonra Mesut, Selin, Tunç ve Umut Bebek tıpkı bir aile gibi bir stüdyoya gidip fotoğraf çektirirler.

Selin, Umut’un velayetini aldı. Zor geçen zamanlardan sonra Selin, Umut’u evlat edineceği mahkemenin sonuçlanmasını beklemektedir. Selin ve Umut bu süreç içinde çok zor zamanlar geçirmişlerdi. Kız kardeşinin Umut’u sahiplenmeyip, satmak istemesi üzerine Selin, büyük bir mutlulukla bebeğe anne olmayı seçmişti. Mesut da bu uğurda Selin’in yanından ayrılmamıştır. Tüm badireleri birlikte atlatmışlardı. İşte o beklenen an gelir. Selin, heyecan içinde mahkemenin vereceği kararı bekler. Sonuç onun için mutluluk vericidir. Umut, artık onun çocuğudur. Bu güzel haber ise Selin, Mesut, Tunç ve Umut’un olduğu fotoğraf karesinde tarihe yazılır.

Arka Sokaklar 479. Bölümde Hande ve Şükran, Volkan’ı etkilemek için hünerlerini yarıştırdı. Ekibin yakışıklı komiseri Volkan iki kadının arasında kalır. Biri Şükran, diğeri ise Hande… Şükran, Volkan’dan hoşlandığını açık açık Selin’e hissettirmişti. Şimdi hareket zamanı gelir. Şükran elleri ile Volkan’a börek açar. Selin bu böreği Volkan nezdinde ekipteki herkese ikram eder. Hande de büyük bir afiyetle yer. Ekip böreğin nedenini sorar. Selin, Volkan sayesinde olduğunu ve Şükran’ın onun için özellikle açtığını söyler. Volkan, Şükran’ın ince düşündüğünü sanır; fakat Hande, Şükran’ın gerçek nedenini anlar ve bozulur. Bu sefer Hande harekete geçer. O da kek yapıp getirir. Volkan dışındaki herkes büyük bir afiyetle yer. Hande ise, ekibin diline düşmekten kurtulamaz. Hande ve Şükran arasındaki bu gizli savaş nereye kadar devam edecek, bekleyip göreceğiz.