Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde Adalet Bakanlığı ile işbirliğinde çok önemli bir konu anlatılacak

Arka Sokaklar dizisinde Adalet Bakanlığı ile işbirliğinde çok önemli bir konu anlatılacak

tarafından ker_def

Adalet Bakanlığı ve Arka Sokaklar dizisi arasındaki işbirliği sonucunda Rıza Baba ve ekip, arabulucu oluyor.

Kanal D’nin; yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu ise Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı efsane dizisi “Arka Sokaklar”, arabulucu oluyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı diziye önemli bir misyon yüklendi.

Adalet Bakanlığı’nca hayata geçirilen, mahkemelerin iş yükünü azaltan alternatif çözüm yollarından arabuluculuk, Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden Arka Sokaklar’da anlatılacak.

Adalet Bakanlığı, yargının iş yükünü azaltan, uyuşmazlıkların mahkemelere taşınmadan çözüme kavuşturulmasını amaçlayan arabuluculuğun etkinliğinin artırılmasına, kamuoyuna anlatılmasına yönelik girişimlerde de bulundu. Yapılan görüşmelerin ardından adaletin olumlu uygulamaları Arka Sokaklar’ın senaryosuna dahil edildi.

Arka Sokaklar’ın bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünde, işçi-işveren ile ticari uyuşmazlıklarda zorunlu hale getirilen arabuluculuk uygulaması ekranlara taşınacak. Türk halkının gönlünde taht kuran Rıza Baba ve ekibi, işten çıkarılan bir işçinin işvereniyle arabulucu görüşmeleri sonrasında anlaşmaya varmasını sağlayacak. Arabulucu görüşmeleri sonrasında alacaklarının tamamının ödenmesi ve yeniden işe başlaması kararlaştırılan işçi  ile
işverenin dostça yaptığı anlaşma, Rıza Baba ve ekibini de sevindirecek.

Arka Sokaklar her Cuma yeni bölümleri ile Kanal D’de…