Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde her şeyi baştan aşağıya değiştirecek gelişme!

Arka Sokaklar dizisinde her şeyi baştan aşağıya değiştirecek gelişme!

tarafından ker_def
Arka Sokaklar 510. bölümünde Hüsnü Çoban evlilik yolunda

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu ve Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı Arka Sokaklar dizisi, 13. sezonunda da yine iddiasından hiçbir şey kaybetmedi.

13 yıldır ekranda olan ve reytinglerde hala birincilik kürsüsüne oturmayı da başaran Arka Sokaklar’ın 510. yeni bölümü 22 Mart Cuma akşamı Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak.

Dizide yine aksiyon dolu sahneler var. Ayrıca Hüsnü Çoban ve Meryem’in eğlenceli anları da izlemeye değer.

Demet Gül’ün Meryem karakteri ile diziye katılmasının ardından Hüsnü Çoban ile yaşadıkları aşk sonunda evlilik ile noktalanacağa benziyor.

Arka Sokaklar dizisinde her şeyi baştan aşağıya değiştirecek gelişme! 7

Meryem için gelinlik bakılıyor. Anlaşılan düğün sahnesi yakın zamanda ekranda olacak.

Suat karakterinin geçen yıl diziden ayrılmasından sonra Hüsnü Çoban ve ailesinin eğlenceli dünyası hüzne dönüşmüştü. Dizinin en çok sevilen bu eğlenceli sahnelere yeniden dönüş anlamı da taşıyan bu evlilikten sonra dizide bazı şeyler değişecek. Bakalım izleyici bu değişimden memnun kalacak mı?

Videodan 510. bölümün fragmanını izleyebilirsiniz:

Arka Sokaklar 510. bölümde neler yaşanacak?

Arka Sokaklar yeni bölümde, Engin Müdür ve Bahar, katıldıkları gizli operasyonda zor anlar yaşıyor. Hüsnü ve Meryem’in düğün zamanları yaklaştıkça ailelerde heyecan artmaya başlıyor. Meryem ve Nazike düğün alışverişine çıkıyorlar ve gelinlik alma esnasında eğlenceli sorunlar yaşanıyor.

Ekip, yeni bir görevde suçlular ile karşı karşıya kalıyor. Bu görev için Ezgin Müdür ve Bahar kimlik değiştirerek suç şebekesi ile pazarlık yapacakları yerde konumlanıyor.

Şebekenin lideri iletişimde olduğu Bahar’dan etkilenerek saplantılı bir sevdanın içine giriyor. Bahar, şebekeyi çökertmek için bu durumun kullanılması gerektiğini söylüyor. Şebeke ile buluşma noktasında sorun çıkıyor. Adam, anlaşmayı kabul ediyor; fakat, Bahar’ın da kendisi ile gelmesini şart koşuyor. Engin Müdür, Bahar’ı tehlikeye atmamak için hareket ediyor. Şebekenin elemanları ile bir çatışmanın içine düşüyor.

Ekip, çocukların hayatlarını etkileyen bir internet oyunu yüzünden sıkıntılı anlar yaşıyor. Bir çocuk “Beyaz Balık” adlı internet oyununun talimatları ile suç işlemeye başlıyor. Sonra çocuk intihar ediyor. Meseleyi inceleyen ekip çocukları etkisi altına alan oyunun başka ölümlere yol açıp, açmadığını araştırmaya başlıyor.