Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban yere yığıldı, bu sefer durum çok ciddi!

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban yere yığıldı, bu sefer durum çok ciddi!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Çoban’ın yer aldığı Arka Sokaklar dizisi 12. sezonunun finaline doğru giderken yine Hüsnü Çoban’ın başına dertler gelmeye devam ediyor.

Kanal D ekranlarında 18 Mayıs Cuma günü ekrana gelecek olan 481. bölümünde neler olacağı merak konusu…

480. bölümde Hüsnü’de troit kanseri tespit edilmişti. Yeni bölümde Hüsnü’nün ağırlaştığına şahit olacağız. İzleyicilerin Hüsnü’nün durumuna çok üzüldüğünü yorumlardan görebiliyoruz. Bazı izleyiciler ise konu sıkıntısı nedeniyle sürekli olarak Hüsnü’nün başına bir şeyler gelmesinden sıkıldıklarını belirtmekteler.

“Efsane diziyi ne hale getirdiniz. Konu bulamıyorsunuz. Hüsnü’yü kanser yaptınız, Hakan’ı savcıyla öpüştürüyorsunuz. Dizi eskisi gibi değil” şeklinde bir mesaj paylaşan izleyici ise tepkisini dile getirmekte.

Hakan ise Aylin’den sonra yeni bir aşka doğru yelken açmaya başladı. İzleyiciler ise savcı ile aşk yaşamaya başlayan Hakan karakterine sinir olmaya başladıklarını belirtiyorlar.

Bazı izleyiciler ise Hakan’ın yanında ve “Aylin kesinlikle Hakan’ı hak etmiyor. Sakın ikisi tekrar evlenmesin, saçmalığa imza atmayın” diyerek senaristlere mesaj yollamakta..

Gerçekten de Arka Sokaklar dizisine bir haller oldu. Dizide pek de beklenmedik gelişmeler var ve bu durum rahatsızlık veriyor. Özellikle Hakan ile Aylin’in durumunun çok uzatıldığı ortada. Ayrıca sürekli olarak Hüsnü Çoban’ın başına bir haller gelmesi konusu, Mesut’un yine silahlı adamların hedefinde olması gibi bilindik hikayeler ısıtılıp ısıtılıp ekrana sürülmekte.

Bakalım dizinin 13. sezonunda bu kısır döngüden çıkış için bir yol bulunabilecek mi?

İşte Arka Sokaklar 481. bölüm fragmanı:

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Umut Bebeğin babası Asım, Mesut’un evine saldırıyor!

Asım, Selin’in bebeği velayetine almasından sonra olayı kan davasına döndürüyor. Selin, Asım ile çıkabilecek sorundan endişe duymasına rağmen Mesut, bu tehlikeyi görmezden geliyor. Asım emrindeki adamları silahlandırıp soluğu Mesut’un evinde alıyor. Evde sadece Tunç vardır. Asım ve adamları Mesut’un evini kurşunlamaya başladığında Tunç kendisini kurtarabilmek için çabalıyor. Tunç, durumu haber verdiği babası Mesut olay yerine varana kadar sağ kalmayı başarabilecek mi? Mesut oğlunu kurtarabilecek mi?

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban yere yığıldı, bu sefer durum çok ciddi! 7

ARKA SOKAKLAR TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Hüsnü’nün hastalığı ağarlaşmaya başlar. Ailesinden gizlediği bu hastalık oğlu Haydarberk’in önünde nükseder. Fenalaşan Hüsnü oğlunun gözleri önünde yere kapaklanır. Haydarberk babasının bu halini şaşkınlık ve korku içinde izler.

Hakan, Aylin ile yaşadıklarından sonra Savcı Arzu ile yakınlaşmaya başlar. Son baro yemeğinden sonra giderek birbirlerine yakınlaşırlar. Deniz kenarında buluşan ikili öpüşerek de bu yakınlaşmanın adını koyarlar.